Nu kan du fjerne hår på farten med Veets nye styler, Sensitive precision beauty styler
© Vogue

Nu kan du fjerne hår på farten

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Skraberen har mødt sin overmand, og den får en fast plads i vores taske

Musikken spiller, makeuppen er på plads og du har taget din nye slip dress på og skal til at ramme dansegulvet med dine højtragende dansemoves, da du kommer i tanke om én ting: Du har glemt at barbere dig under armene.

Har du stået i en lignende situation, ved du, at du enten kan være ligeglad og lade som om, at det er et bevidst valg eller i stedet føle dig nødsaget til at holde armene nede langs siden resten af natten.

Men fra nu af vil denne slags situationer blive løst meget lettere, fordi Veet har nemlig lanceret en on the go-trimmer, Sensitive precision beauty styler, som er beregnet til at løse dine akutte hårfjerningskriser.

Psst ... Derfor skal du give kosttilskud en fast plads i dine skønehedsrutiner

Vi er mange, der er glade for, at mirakeltrimmeren endelig kommer til Danmark, da vi allerede nu kan forudsige, at den vil redde os ud af flere kristiske situationer, såsom en spontan date, fest eller strandtur – selvom der nok er lange udsigter til sidstnævnte.

Styleren er batteridrevet, kommer med forskellige hoveder, der kan trimme, barbere eller justere behåring på sensitive steder såsom armhule, bikinilinje eller dine bryn.

Desuden fylder den ikke mere end et par solbriller, og er derfor nem at have med i tasken – hvilket vi nok er mange, der vil have fremover.