Illum Beauty Hall: Alt om det nye skønhedsunivers

Overdådigt skønhedsunivers åbner i Danmark

Du er invitereret til åbningsfesten, der starter i dag. Glæd dig blandt andet til at få lavet negle, formet bryn, føntørret hår og shoppe eksklusive mærker som Chanel og Nars

Nu åbner Illum Beauty Hall – et 1.500 kvadratmeter stort skønhedsunivers i Illum i Københavns stueetage, som samler de mest eksklusive danske og internationale brands, en luksuriøs parfumeafdeling med nichedufte som Byredo, et såkaldt Beauty Lab, som præsenterer de seneste trends inden for kosmetik, hud- og hårpleje, samt et Treatment Room, hvor gæster kan få behandlinger i ro og mag.

Åbningsfest

Åbningen skydes i gang med manér med en stor Grand Opening fra 8. til 11. juni, hvor kunder vil blive forkælet med eksklusive samples, særlige happenings og konkurrencer alle fire dage.

“Vi har brugt over et halvt år på at lave et 'state of the art' beauty univers i en international liga, som skal kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter og de mest innovative brands, som man ikke har kunne finde i Danmark før nu. Vi har særligt lagt vægt på vores personale og service. Det er afgørende at vores kunder bliver rådført bedst muligt, hvorfor vores personale er uddannede kosmetologer, frisører eller makeupartister,” udtaler Jeanette Aaen, administrerende direktør i Illum.

Kan du ikke få nok af beautyshopping? Costume og Illum holder eksklusiv shopping night – og du er inviteret! Læs meget mere om eventet her.

Chanel, Balmain og Nars

Illum Beauty Hall repræsenterer mere end 120 luksusbrands, herunder førende navne som Chanel, Nars, Aveda og La Prairie.

Derudover introducerer skønhedsuniverset flere internationale brands på det danske marked, blandt andet det hypede Balmain Paris Hair Couture.