© Anna stokland

Redaktionen: Vores favorit setting mist

Det er ikke altid let at få makeuppen til at sidde helt perfekt, og når det endelig lykkedes, skal den gerne forblive smuk hele aftenen - og også gerne natten med, hvis det kræves. Og det kommer den helt sikkert til med en af disse setting sprays, som er blandt redaktionens favoritter.

All Nighter

"En setting spray som bogstavelig talt får makeuppen til at holde hele natten lang - præcis som titlen antyder.

All Nighter fra Urban Decay er min absolutte favorit, når det kommer til setting sprays. Det har været min favorit de sidste mange år, og det er der to særlige årsager til. Den åbenlyse er, at den netop får makeuppen til at holde hele aftenen. Den anden årsag er den fornøjelige påførsel. Spray-applikatoren forstøver væsken ultrafint, hvilket resulterer i et tyndt og jævnt lag på huden, som føles let og forfriskende - en sand fornøjelse.

Den kan købes online flere forskellige steder, og så kan du også finde den i din nærmeste Sephora."

Marie, Digital Skribent

Lasting Fix

"Lasting Fix fra Maybelline er en af mine helt fortrukne setting sprays - fordi den både er på budget og fungerer helt fantastisk.

Det er en setting spray, som giver din hud en jævn overflade. Den fungerer bedst for mig, efter jeg har påført min makeup, men du kan også bruge den før påføring, hvis du ønsker et mere mat look.

Den kan købes overalt - også i din lokale normal."

Christine, Digital Skribent

Fix+ Stay Over

"MACs serie af forskellige Fix+ varianter har indtil videre inkluderet en række af sprays, der tilføjer forskellige finishes til makeuppen - og nu har de (endelig) udvidet serien med en spray, som også holder på makeuppen.

Fix+ Stay Over fra MAC minder på mange måder om de to oventående setting sprays, men det der gør denne helt unik er formularen, som ikke indeholder alkohol - som kan være lidt udtørrende."

Cecilia, Digital Skribent