Red din hud med en maske

Har julen og nytåret været hård? Giv din hud en hjælpende hånd med en god ansigtsmaske.

© www.gorunway.com
1 / 7

En maske alene kan ikke gøre trist, tør eller problemplaget hud fin igen, men den kan booste den på vej tilbage til normal lidt hurtigere. Vælg maske efter dit her og nu problem og se resultater lynhurtigt.

TIP:

Vask dit ansigt og læg en varm vaskeklud på huden i ti sekunder før du fordeler ansigtsmasken. Det gør huden mere modtagelig for maskens virksomme stoffer.

Eksfoliér gløden tilbage © costume.dk
2 / 7

Eksfoliér gløden tilbage

Tør, grå og glansløs hud trænger til at få løsnet det øverste lag døde hudceller så den friske glød kan skinne igennem. Om vinteren og i de kolde måneder udtørrer radiatorvarmen ekstra meget, så eksfolier mindst en gang om ugen.

Turnaround instant facial, Clinique 365 kr.

Dybderens © costume.dk
3 / 7

Dybderens

Lermasker, der tørrer ind efter lidt tid på huden har en særlig dybderensende egenskab, der især er god til fedtet hud. Eller hvis du virkelig bare trænger til at gøre huden grundigt ren en gang om ugen.

Rescue mask, Eve Lom 495 kr.

Fugt © costume.dk
4 / 7

Fugt

Som udgangspunkt kan din hud ikke få fugt nok. Brug masken om morgenen inden din makeup, når huden føles stram og utilpas eller lige efter du har eksfolieret.

Drink up 10 minute mask, Origins 220 kr.

Styrk © costume.dk
5 / 7

Styrk

Føles huden sensitiv og reagerer den på vejret, manglende søvn eller bare ud af det blå, så giv den noget beroligende og styrkende en gang eller to om måneden.

Thyme honey mask, Korres 110 kr.

Energi © costume.dk
6 / 7

Energi

Glød, liv i kinderne, energi. Prøv en mini-kur derhjemme med otte små poser energi til huden forklædt som ansigtsmasker.

Skin ergetic mask, Biotherm 250 kr. for 8 stk.

Multivitamin © costume.dk
7 / 7

Multivitamin

Ligesom din krop ikke tager skade af en vitaminpille om dagen, så kan din hud kun takke dig, når du fodrer den med en allround maske en gang om ugen. Især god til dig, der ikke har noget specifikt problem med huden, men bare gerne vil gøre lidt ekstra en hverdagens rutine.

Multi vitamin facial mask, Tromborg 260 kr.