Behold den smukke sommerkulør ligesom Daria Werbowy med disse 8 skønne produkter
© Vogue

Så let bevarer du sommerkuløren

Selvom sommeren er på tilbagetog, findes der produkter, som gør det let at beholde den varme sæsons stemning og kulør lidt endnu

Solen og varmen er langsomt ved at trække sig tilbage, men der er ingen grund til panik. Med disse otte produkter i toilettasken får du sommerstemningen og din kulør til at holde langt ind i efteråret.

© Frederik Lindstrøm

1. Chokolicious

Du har helt sikkert arbejdet hårdt for at opbygge en god kulør i løbet af ferien, så det ville da være ærgerligt ikke at få den til at holde lidt endnu. Jeg bruger Honey bronze, som er en gelémist, der giver benene øjeblikkelig farve.

Honey bronze tinted leg mist, The Body Shop 185 kr.

2. Sommerferie på flaske

Den bedste hukommelse sidder i næsen, så du kan med fordel investere i en sommerduft, der får ferieminderne til at poppe frem, hver gang du tager den på. Tom Fords turkise flakon dufter af den italienske riviera, og den får mig til at tro, at jeg har været der.

Neroli portofino acqua eau de toilette, Tom Ford hos Magasin 50 ml 925 kr.
3. Flower shower

Efter en dag i solen er der ikke noget bedre end et forfriskende bad. Sun-linjen fra Nuxe dufter af solskin og blomster, så den kan løfte humøret i de mørkere måneder.

After sun hair & body shampoo, Nuxe hos Magasin.dk 125 kr.

4. Sommerkrop

Efter badet skal kroppen smøres ind i en fugt- givende lotion. Piz Buin er for mig indbegrebet af som- mer og ferie med familien i de glade 80’ere. Mærkets after sun beroliger huden med aloe vera og giver et dejligt kølende kick takket være mynte. Hvorfor ikke begynde alle dage med en lille opkvikker?

After sun soothing & Cooling moisturising lotion, Piz Buin hos Matas.dk 115 kr.

5. Blå skønhedsdråber

Din solbrændthed sidder i de øverste lag af huden, så du må endelig ikke eksfoliere for meget – så forsvinder farven. Forkæl i stedet ansigtet med nærende, blå dråber fra det økologiske New Yorker-brand Raaw in a jar. Olien er spækket med vitaminer og antioxidanter og giver dig en smuk udstråling, der holder helt frem til næste sommer.

Blue beauty drops facial oil, Raaw in a jar hos Youheshe.com 570 kr.

6. Puddersol

Når det gælder farve, er solpudderen min bedste ven. Denne fra Clarins er både bronzer og blush, hvilket gør gløden mere troværdig, når efterårs- blæsten melder sig.

Bronzing & blush compact, Clarins hos Salling.dk 360 kr.

7. Lakering

Om sommeren er jeg meget bedre til at gøre noget ud af mine negle, og både fingerspidser og tæer får med jævne mellemrum en ny omgang lakering. Sandalerne behøver ikke blive gemt helt væk endnu, og det samme gælder de pyntede negle. Gå efter neglelak fra en af sommerkollektionerne, som den metalliske skønhed fra YSL. Hvis du er heldig, er den i butikkerne lidt endnu, inden de mørkere efterårskollektioner kommer.

La laque couture i 71 savage pink, YSL hos Magasin.dk 190 kr.

8. Go Coconuts

Hvis der er noget, der trænger til pleje i september, så er det de solblegede lokker. Den fugtende oliespray fra økologiske Ogx plejer med kokosolie og bambusekstrakt, så dit hår bliver sundere at se på og meget nemmere at rede ud. Den har allerede sparet mig tid.

Coconut oil weightless hydrating oil mist, Ogx hos Matas.dk 30 kr. (før: 90 kr.)