© Anna Stokland

Så nemt får du stærkere og mere fyldige vipper

Du plejer din hud, dine negle og dit hår, men hvad med dine vipper? Se, hvilke hverdagsting der slider på vipperne – og hvordan du kan styrke dem

Smukke vipper er nogle gange alt, hvad du behøver for at føle dig frisk og lækker at se på. Desværre er ikke alle velsignet med de flotte vipper fra naturens hånd, men heldigvis kan du med øjenvippeserum selv gøre dit for at få de smukke vipper, du længes efter.

Du har selvfølgelig også mulighed for snyde dig til lange og fyldige vipper med lash extensions, men de falske vipper kan ende med at skade dine naturlige vipper ved at knække dem, og mange ender derfor med ødelagte vipper. En øjenvippeserum er derimod en god løsning, hvis du ønsker mere fylde på dine vipper og samtidig vil gøre dem stærkere.

6 grunde til at dine vipper trænger til pleje

Du gnider dig i øjnene med dine hænder

Du bruger for gammelt makeup

Du fjerner din makeup for voldsomt

Du sover med din mascara

Du har brugt falske vipper

Du bukker dine vipper, efter du har brugt mascara

Prøv øjenvipperserum

Hvis du kan svare ja til flere af de ovenstående ting, så bør du overveje, om du ikke skal gøre plads til vippepleje i din skønhedsrutine. Det er heldigvis meget nemt.

Med øjenvippeserummet fra Clinically Proven Lash Serum fra L’Oréal Paris kan du forvandle dine naturlige vipper. Serummet passer til dig, der ønsker fyldigere vipper, men er især velegnet til dig, der tidligere har brugt lash extensions eller har ødelagte vipper.

Sådan gør du

  1. Anvend Lash Serummet to gange om dagen, morgen og aften. Det er vigtigt, at du husker at være konsekvent.

  2. Anvend på rene øjenvipper uden makeup eller andre produkter. Påfør direkte på øverste og nederste vippe, fra rod til spids.

  3. Lad tørre, før du påfører mascara.

Du vil kunne se resultater efter fire uger, men det bedste resultat opnås efter 12 ugers anvendelse.

Ingredienser: Castor olie, Vitamin B5, Aminosyrer, hyaluronsyre, filoxan, madecassosid

Resultatet

Se før- og efterbilleder ved 8 ugers brug af Clinically Proven Lash Serum fra L’Oréal Paris her.

Billedet er en illustrativ repræsentation af et gennemsnitligt resultat opnået efter anvendelse af produktet 2xdag / i 8 uger - Resultatet kan variere fra person til person.

© L’Oréal