© Rhode

Sådan skaber du selv Hailey Biebers populære negle, som netop er gået viralt

Modellen har netop afsløret rutinen bag den smukke manicure, som allerede har skabt en voksende trend online

Model og nu også grundlægger af skønhedsmærket Rhode Skin, Hailey Bieber, er efterhånden kvinden bag mange virale skønhedshit. Fra sin hårfarve, til skønhedsrutinen clean look og senest er det en video om hendes negle, der er løbet med en del opmærksomhed.

I en video med mediet Refinery29 fortæller Hailey Bieber om sine negle og ikke mindst om valget af farven på neglelakken, som hun selv er med til at blande i samarbejde med sin faste negleartist Zola Ganzorigt. Hailey Bieber er særligt glad for en simpel manicure med en diskret changerende effekt, og det er den, som nu er blevet meget populær på TikTok og Instagram.

Populariteten er desuden kun taget til efter, at negleartisten Zola Ganzorigt netop har delt en video, der viser, hvordan du selv kan gøre Hailey Biebers changerende perlemorsnegle efter. I videoen nenfor ses hele rutinen og alle neglelakker inklusiv det sølvglimmer, der giver den eftertragtede perlemorseffekt. Til Hailey Biebers negle bruges der shellac, den særlige lak, som ikke tørrer, men som skal hærdes under en lampe, men i princippet ville du også kunne gøre farven efter med almindelige neglelakker.

Sådan gør du:
Start med en klar basecoat, dernæst en neglelak i en lys farve, i dette tilfælde bruges farven Funny Bunny fra Opi. Dernæst skal der børstes sølvglimtende pulver over neglen. I princippet kan dette gøre med en løs øjenskygge, der skal skal børstes over neglene, og fæstnes med en klar lak som det sidste trin. Og dernæst har du, hvad der lige nu er internettets mest eftertragtede manicure.