© Wenn.com

Sådan skal dine bryn se ud i 2018

Manden bag Instagrams mest populære bryn peger på årets største tendenser – samt de brynlook, du skal gå en stor bue udenom

1. april 2018 af Amira Høg Daimar

Øjenbryn er stadig et stort fokusområde hos danske kvinder, men bryn-moden ændrer sig fra år til år. 

Få et overblik over, hvordan dine øjenbryn skal se ud i 2018, og hvilke look du skal styre udenom, når bryneksperten Kenny Anker guider til årets bedste bryn. 

Hvordan skal brynene se ud i 2018?

“Nogle trends skifter lige så hurtigt, som de er opstået. Sådan vil det altid være, og sådan er det også med bryn-trends. I bryn-billedet er der lige nu stort fokus på teksturen i brynet og dets opbygning. Det vil sige, at det er vigtigere end nogensinde før at få opbygget dimensioner, fylde og tekstur i brynet. Det får man ved at have velformede, fyldige og farvede bryn, som giver den bedste base for at følge trenden. Resten gøres med opbygning af en let makeup, som skal udfylde de små ujævnheder i øjenbrynene, der lettest udføres med en tynd bryn-blyant.”

Er der flere forskellige brynlook, man kan gå efter?

“I bund og grund findes der tre forskellige brynlook, som du aldrig går galt i byen med: 

1) Brynet med den skarpe underlinje, som mange kvinder vil betale (virkelig) mange penge for at opnå.

2) Det fluffy eller mere tilfældigt plukkede bryn, hvor brynet stadig er formet og velsoigneret at se på, men på den der 'jeg har ingenting gjort'-måde.

3) En kombination af de to førstnævnte, hvor den skarpe linje er placeret i den første del af brynet og den fluffy del i den yderste ende af brynet. Det giver et lækkert og naturligt brynlook.”

Hvilke kvinder kan man kigge på for inspiration?

“Kvinder som Sarah Grünewald og Sofie Lassen-Kahlke har meget fine bryn, som faktisk følger et par af 2018's bryntrends. Og på hver deres måde får de det maksimale ud af deres øjenbryn. Og det er altså ikke bare, fordi det er mig, der har lavet dem ...”

Er der en særlig vild bryntrend, man bør prøve i 2018?

“I sidste halvdel af 2017 og i starten af 2018, har makeupartister og -entusiaster verden over eksperimenteret med de såkaldte ’featured brow’, ’snake brow’ og mange andre (virkelig) komiske bryntrends, som er blevet delt på de sociale medier. Det har mest af alt været en joke, som jeg ikke tror på, at man kan kategorisere som en bryntrend.”

Hvilke bryntrends vinker vi farvel til i 2018?

“Heldigvis har vi vinket godt og grundigt farvel til de såkaldte 'Instagram brows', hvilket jeg har ventet længe på. 'Instagram brows' er den bryntrend, der kørte fra omkring 2016-2017, som udelukkende blev skabt med makeup, hvor brynet skulle være meget lyst i fronten, mens resten skulle være malet så meget, som muligt. Men det markante udtryk var ikke godt til andet end en Instagram-post.”

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Er den en bryntrend, du aldrig håber vender tilbage?

“Ja, sortfarvede øjenbryn! Et stort hit for små ti år siden var at få gennemfarvet sine øjenbryn sorte hos frisøren – uanset hvilken farve, dine bryn oprindeligt var, eller hvad der passede til den enkelte. For mig, er det en af de værre trends, som jeg håber aldrig vender tilbage.”

Måske er du interesseret i ...

Seneste