© Sephora

Sephora slår dørene op til ny butik

Sephora åbner endnu et skønhedsunivers i Danmark, denne gang i Frederiksberg Centret. Læs mere her

Frb.C er netop blevet kåret som Danmarks bedste shoppingcenter og stadfæster den nye titel med åbningen af endnu en populær butik: Sephora.

Butikken kommer med sine 200 m2 til at huse et bredt udvalg af kendte brands, Sephoras egne beautyprodukter samt andre mærker, som forhandles eksklusivt hos Sephora, heriblandt Marc Jacobs Beauty og Make Up For Ever.

Psst ... Du kan vinde 1.000 kroner til Frederiksberg Centret

“Sephora har længe ønsket at åbne op i Frederiksberg Centret. Vi har igennem længere tid haft stor efterspørgsel fra vores kunder om at åbne en butik i netop dette område, og vi ser frem til at vise vores nye flotte butik frem," udtaler Sephoras general mangager, Jenni Österlund.

I Sephora er sælgerne blevet erstattet med skønhedsrådgivere, så kunderne kan få den bedste vejledning – og før du shopper, kan du passende lade dig inspirere af Costume.dk's guides til efterårets flotteste læber eller sæsonens farver til neglene.

Sephoras nye butik slår dørene op d. 30 oktober, og der vil samme dag klokken 10.00 være åbningsfest med dj, goodiebags og lidt til ganen.