Skønhedsredaktøren: “Denne Gucci-neglelak står øverst på min ønskeliste”

En opsigtsvækkende neglefarve, den perfekte hår-accessory og glimmer til øjnene er nogle af decembers bedste gavefund ifølge skønhedsredaktøren.

For skønhedsredaktør Marie Alkestrup bliver de mørke dage lidt lysere med festlig glimmer, kapsler i perlermor til huden og Gucci-grøn lak på neglene.

1 / 7

“Denne vinter er min neglefavorit skriggrøn og fra Gucci.”

GUCCI Beauty forhandles hos Illum
Nail lacquer i melinda green
210 kr.

2 / 7

“Elizabeth Ardens små kapsler var pioner i skønhedsverdenen i 1990. I dag fås de i mange forskellige varianter, senest med en af mine favoritingredienser: hyaluronsyre. Jeg smører det fugtboostende indhold på mit vintertørstige ansigt morgen og aften.”

ELIZABETH ARDEN hos Matas.dk
Hyaluronic acid ceramide capsules hydra-plumping serum, 60 kapsler
825 kr.

3 / 7

“Jeg kan ikke modstå det buttede logo-etui fra Dior. Dets indhold af perlemorsskinnende pudder giver ansigtet frisk glød.”

DIOR hos Sephora.dk
Forever cushion powder i golden nights
435 kr.

4 / 7

“Jeg bliver aldrig træt af glitter – slet ikke den slags, der kommer i en krukke, og som kan duppes på kindben, amorbue og øjenlåg.”

(M)ANASI 7
All over shine i kato
ca. 335 kr.

5 / 7

“Bumble and bumbles geniale hårmist gør det muligt at udskyde hårvasken efter træning. Den opfrisker og affedter håret takket være silica og bambusekstrakt.”

BUMBLE AND BUMBLEhos Magasin.dk
Post workout dry shampoo mist
268 kr.

6 / 7

“Den danske hårstylist Sabrina Szinay er en af de to kvinder bag hårmærket Sándor, hvis shampoo- og balsamflasker er lavet i 100 procent genanvendt og genanvendeligt aluminium. Produkterne plejer med bæredygtige ingredienser som aloe vera, morgenfrue og jojobaolie.”

SÁNDOR
The grounding shampoo
229 kr.

7 / 7

Dear Santa
“Dette spænde fra Balmain Hair Couture står øverst på min ønskeliste.”

BALMAIN HAIR COUTURE hos Net-a-porter.com
Hair barette,
ca. 3.230 kr.