© Anna Stokland

Skønhedsredaktøren: “Her er selvbruneren, jeg vil bruge denne sommer”

Når det gælder selvbruner, er der mange at vælge imellem, men Costumes skønhedsredaktør har fundet sin favorit. Se den og hendes andre sommerfavoritter her.

Lyspunkter

Solskin på spray, matte farver til øjnene, blomsterfrisk duft og brun læbestift som dengang i 90’erne. Sådan ser nogle af skønhedsredaktør Marie Alkestrups sommerønsker ud.

1 / 7

Selvbruneren

“Når man som mig er født (næsten) uden pigment, kommer sommergløden altid på tube. Denne sommer sprayer jeg mig til lækker snydefarve med Diors nye lette og vandige selvbruner.”

DIOR Bronze liquid sun self-tanning water sublime glow 455 kr.

2 / 7

Scrunchie

“En kæmpe scrunchie, der er lige så pæn i håret som om håndleddet.”

FRANCA FRANCA 186 kr.

3 / 7

Skywash

“Glossiers nye øjenskygger Skywash er perfekte til varm sommerhud, da de tørrer ind på huden. De fås i de flotteste matte nuancer – fra lyseblå (der næsten matcher junihimlen) til hverdagsvenlig taupe.”

GLOSSIER Skywash pr. stk. 140 kr.

4 / 7

Parfumehistorie

“Jeg vil gå sommeren i møde iført den blomsterfriske parfume Heures d'absence fra Louis Vuitton. Ud over at dufte helt vildt godt ærer den modehusets lange parfumehistorie, da den er opkaldt efter deres allerførste duft fra 1927.”

LOUIS VUITTON Heures d’absence 100 ml 1.650 kr.

5 / 7

Solbriller

“I år er de oversize solbrilleglas tilbage. Det er gode nyheder for det sarte øjenområde, som jeg vil skærme bag dette 70’er- inspirerede par fra Loewe.”

LOEWE hos Net-a-porter.com ca. 2.166 kr.

6 / 7

Læbestift

“På det seneste er min foretrukne læbestiftfarve gået fra postkasserød til brun. Det var Guccis matte farve The painted veil, som overbeviste mig om, at 90’er-brun er tilbage.”

GUCCI Rouge à lèvres satin lipstick i the painted veil 300 kr.

7 / 7

Økologisk serum

“Vil du vide, præcis hvad din pleje består af, så tag forbi Beauty Avenue, hvor ejeren Stella Nisreen Kanaan bogstaveligt talt blander ingredienserne for øjnene af dig. Alt er økologisk, og i det håndrørte sortiment med ingredienser, der er udvundet under flere ugers udtræk, finder du blandt andet ansigtsolie og pleje til brynene.”

NAUGHTY ALCHEMIST Moonlight renewing serum 550 kr.

Håndplukket til dig