© Thomas Dahl for Benjamin Creative

Skønhedsredaktørens bedste tips til at undgå rødmende hud

Det kan være virkelig frustrerende at opleve rødmende hud. Der er heldigvis et par værn til, hvordan du kan pleje, dække og modvirke det.

Særligt i Skandinavien er der mange, der døjer med rødmende hud. Det skyldes både Nordens omskiftelige klima, men også faktorer som inflammation i kroppen eller særligt sensitiv hud.

Heldigvis kan du selv gøre en del for at modvirke det. Her kan du få skønhedsredaktør Marie Alkestrups bedste råd til, hvordan du kan undgå opblussen og rødmende hud.

Giv huden ro

Oplever du perioder, hvor huden er særligt rød, er det vigtigt, du bruger noget mild pleje, som kan give huden balance og ro, så den har rum til at restituere.

Det kan du gøre med en intensiv hudplejekur i 14 dage, hvor du bruger produkter lavet særligt til sensitiv hud. Her kan Clarins' nye Restoring Treatment Oil fra serien Calm Essentiel være med til at genoprette hudens balance. Den indeholder naturlige ingredienser som ekstrakt af broget salvie og økologisk kameliaolie, der bidrager til at fugte, berolige og udglatte huden.

Den nærende serum fra Clarins Calm Essentiel er med til at udglatte og blødgøre huden, og kan bruges for sig selv som 10-20 dages kur for at resette huden.

© Thomas Dahl for Benjamin Creative

Den grønne Redness Corrective Gel dulmer rødlige pletter på huden og hjælper huden med at opbygge en høj tolerance, hvorfor den er god mod sensitiv hud.

© Thomas Dahl for Benjamin Creative

Påfør dine produkter skånsomt

Det er ikke kun produkterne, du bruger, der kan hjælpe med at dulme rødmende hud. Måden, du påfører dine hudplejeprodukter, kan nemlig også få det til at blusse op, hvis du gør det for voldsomt eller for hurtigt.

Derfor bør du benytte skånsomme metoder til at påføre, som kan hjælpe blodcirkulationen og aktivere dine nervesystemer, så du ikke strækker og hiver unødigt i din hud. Se denne artikel, hvor Marie guider konkret til, hvordan du kan benytte to forskellige metoder til at påføre din hudpleje på en skånsom måde.