Skønhed på budget

Lad dig friste af disse budgetvenlige skønhedsprodukter under 150 kroner

Budget © Anna Stockland / Dolce & Gabbana
1 / 16

Budget

Det behøver ikke at koste en formue at ligne en million, og du kan sagtens få lækre og effektive produkter til en budgetvenlig pris. Vi har fundet nogle af de aller bedste frem til dig, og alle produkterne i dette galleri koster under 150 kr.

Smuk fra morgenstunden
2 / 16

Smuk fra morgenstunden

Få et skud energi lige fra morgenstunden. Denne rens går ind og neutraliserer de skadelige følger af forurening og fjerner urenheder, så din teint får en masse glød og udstråling. Og selvom den er fra Clarins, koster den under 100 kroner.

Daily energizer cleansing gel, Clarins hos Magasin.dk 95 kr.

24 timers fugt
3 / 16

24 timers fugt

Fugt er et must i de kolde perioder. Denne dagcreme tilfører huden fugt i 24 timer, og du får samtidig en mere frisk og silkeblød følelse. Den ensarter og forbedrer din hudtone, så huden får sin naturlige glød tilbage.

Skinperfection unfying day moisturiser, L'Oréal hos Matas.dk 80 kr.

Forkæl din hud
4 / 16

Forkæl din hud

Kroppen har også brug for fugt. Denne plejende creme til hele kroppen fugter og blødgør din hud. Det høje indhold af arganolie og shea butter nærer huden og gør den dejlig blød og smidig i vinterperioden.

Argan Body Cream, Body Nordic hos Matas.dk 70 kr.

Shine bright like a diamond 
5 / 16

Shine bright like a diamond

Undgå tørre lokker. Denne shampoo fra Aussie tilfører glans til hvert enkel hårstrå, så dit hår skinner af liv og vitalitet. Den er bygget på ægte perlepulver, som giver sensationel glans. Samtidig er der ginseng i, som går ind og tilfører håret en masse energi og løft.

Shine Shampo, Aussie hos Matas.dk 70 kr.

Velplejede læber
6 / 16

Velplejede læber

Undgå sprukne læber. Denne læbepromade sikrer dig velplejede læber i den kolde tid. Den beskytter mod udtørring fra vind og koldt vejr og har samtidig blødgørende egenskaber fra olivien, mandelolie samt A- og E-vitamin.

Lip balm #1, Kiehl's hos Magasin.dk 60 kr.

Fugt, glans og udstråling
7 / 16

Fugt, glans og udstråling

Tresemmés nye hårkur efterlader dit hår silkeblødt. Den giver nyt liv og udstråling til tørre efterårslokker, som trænger til et nyt pust.

Keratin smooth masque, Tresemmé hos Matas.dk 90 kr.

Varmebeskyttelse
8 / 16

Varmebeskyttelse

Det er vigtigt at beskytte dit hår mod varmen fra din føntørre, og denne nye spray fra Oriflame efterlader det fugtet, glat og glansfuldt.

HairX heat protect styling elave in spray, Oriflame 90 kr.

Perfekt hud på tube
9 / 16

Perfekt hud på tube

Denne fløjlsbløde primer er silikonebaseret og oliefri. Grundet de fine pudderpartikler, som den indeholder, skaber den en udglatningseffekt på hudens overflade. Den udglatter fine linjer og mindsker porer samt små udjævnheder. Den lette konsistens absorberes straks og forvandler huden på et øjeblik. Rigtig god til prisen.

5-i-1 fix & perfect pro primer, Rimmel hos Matas.dk 90 kr.

Naturlig finish
10 / 16

Naturlig finish

Hudpleje og makeup i én er aldrig en dårlig kombination. Denne BB-pudder, har en silkeagtig konsistens. Den er let dækkende og giver et naturligt og mat finish.

BB powder, Gosh hos Matas.dk 99 kr.

Coture lashes
11 / 16

Coture lashes

Denne volumenmascara giver de flotteste vipper, uden at klumpe. Lange og fyldige dådyrvipper, som både passer til din dag- og aftenmakeup. Den er fast inventar i skønhedsredaktør Anne Mønsted's taske.

Volume million lashes so couture, L'Oréal hos Matas.dk 140 kr.

Get the London look
12 / 16

Get the London look

Øjenskyggepaletten fra Rimmel er en silkeøjenskygge, der giver en blød og mættet farve. Den er langtidsholdbar, drysser ikke og farven er intens. Den er nem at tone ud, og kan både bruges til hverdag og fest.

Glam'eyes quad i smokey noir, Rimmel hos Matas.dk 80 kr.

Få læber som Medina
13 / 16

Få læber som Medina

Medina's kollektion for Gosh har de sejeste efterårsfarver. Og så blødgør, plejer og fugter de læberne, så du får et flot finish.

Medina by Gosh, Gosh hos Matas.dk 99 kr.

Øjne, der tryllebinder
14 / 16

Øjne, der tryllebinder

Denne eyeliner er nem at arbejde med grundet den bløde og cremede konsistens. Rigtig god til prisen og giver et holdbart resultat.

Black eyeliner, Nilens Jord hos Matas.dk 75 kr.

Mild makeupfjerner 
15 / 16

Mild makeupfjerner

Denne økologiske makeupfjerner er utrolig mild. Den er baseret på rene og naturlige ingredienser såsom økologisk aloe vera, der genopbygger hudens celler. Derudover indeholder den også glycerin, der gør huden smidig og blød uden at fedte. Den er 100 % fri for parfume, parabener og farvestoffer.

Woman makeupfjerner, Derma Eco hos Matas.dk 60 kr.

Husk din natcreme
16 / 16

Husk din natcreme

Det er altid godt at bruge en god fugtgivende og nærende natcreme. Denne indeholder granatæbleekstrakt, som gør huden mere glat, smidig og fast. Derudover indeholder den også moringaolie, der beskytter huden mod udtørring og virker opstrammende.

Granatæble og moringaolie natcreme, Dr. Scheller hos Matas.dk 130 kr

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev