sophie_gohler
© @sophiegoehler

Sophie Gøhler: Her er mine absolutte skønhedsfavoritter

Sophie Gøhler forsyner dagligt sine rundt regnet 40.000 følgere på Instagram med inspirerende og æstetisk indhold, der omfavner hendes værdier og passioner indenfor mode og skønheds samt kost og holistisk sundhed. Læs med herunder hvor Sophie deler otte af sine absolutte skønhedsfavoritter med dig.

The Rich Cream fra Augustinus Bader

"Efterhånden en OG-creme for mig. Jeg kan ikke undvære den i min rutine. Jeg føler lidt, at det er et af de produkter, man aldrig rigtig kan slippe, når først man har prøvet det. Den gør en synlig forskel, og så er den perfekt til rød og sensitiv hud som min."

White Tea Skin Solutions fra Elizabeth Arden

"Min hud har altid brug for meget fugt, og derfor er en af disse serums uundværlige for mig i min hudplejerutine. Jeg skifter lidt rundt imellem dem, men bruger jeg én af dem under min fede creme fra Augustinus Bader, og jeg er godt dækket ind på fugt hele dagen."

Melan 130+ Pigment Control fra Mesoéstetic

"Jeg har været så uheldig at udvikle melasma og pigmentforandringer efter mange år med Rosacea og soleksponering – og uden daglig brug af spf. Så jeg passer ekstra godt på min hud, når jeg er i solen nu. Denne fra Mesoestetic med meget høj beskyttelse er den bedste, jeg har prøvet. Der er lidt diskret farve i, så den jævner hudtonen en smule, og så giver den en virkelig fin glød til huden."

Dyson Supersonic fra Dyson

"Jeg ved, at man ofte hører meget om Dyson Airwrap, men hvis jeg skulle vælge imellem denne og hårtørreren, ville jeg vælge hårtørreren. Den er exceptionelt god, og man kan opnå den fineste salon-værdige blowout med den og en rundbørste."

Les Beiges Water Fresh Tint & Les Beiges Bronzing Cream fra Chanel

"Af makeup bruger jeg en skin-tint som giver en masse fugt. Her har jeg et par favoritter, jeg skifter lidt imellem – og så bruger jeg en Chanel-bronzer, som giver den fineste farve til huden. Jeg elsker kombinationen af en skin-tint og bronzer for at jævne min hud en smule og tilføje lidt glød til mine kinder. Jeg dupper altid lidt bronzer på øjenlåget og på næsen for et solkysset look."

All Over Colour fra (M)anasi 7

"Sidste produkt jeg bliver nødt til at nævne er All Over Colour fra (M)anasi 7. Det er en af mine absolutte favoritter – jeg elsker alt, hvad der er multifunktionelt, og det er disse. De er så cremede og nemme at duppe på med fingrene, og så er de lavet på naturlige ingredienser. For et friskt look er min yndlingsfarve til kinder og læber 'Damaskinio' og for et mere nedtonet monokromatisk look elsker jeg 'Sisserou' til øjne, kinder og læber."