© Marianne Theodorsen

Top-influentens bedste make up fif: "Sådan får du de flotteste bryn"

Mere end 200.000 følger på Instagram med i influent Marianne Theodorsens liv - her får du hendes go-to fest make up inklusive produktet, der giver '...de flotteste bryn.'

Farverige øjne

Marianne Theodorsen. Digital creator. @marianne_theodorsen

"Til min festmakeup elsker jeg at fokusere på øjne og går helst efter rosa og orange toner. Og så giver jeg min hud ekstra glød og bruger også gerne kunstige vipper."

"Jeg er vild med stærke farver på øjnene, men bruger ikke mange produkter på huden. Først kommer jeg Klairs' BB-creme Illuminating Supple Blemish Cream i ansigtet med en beautyblender og en smule concealer under øjnene. På kinderne bruger jeg blush og en highlighter, der giver kindbenene et løft. Jeg farver mine bryn, men sætter dem med en klar brow gel - favoritter er Brow Freeze Clear fra Anastasia Beverly Hills, der giver de flotteste bryn og holder hele aftenen.

Inden jeg kommer øjenskygge på, prepper jeg mine øjenlåg med en primer. Herefter kommer jeg farve på hele øjenlåget en mørkere kobberfarve i globelinjen skaber ekstra dybde. Jeg dupper en smule highlighter i øjenkrogen for at åbne øjnene op. The final touch er mascara, en lipliner og lidt gloss efter læbestift - og en setting spray. All Nighter fra Urban Decay gør tricket, og jeg er good to go!"

Kvalitetstid med mine venner og familie gør mig glad. Og en ny taske!" — Marianne Theodorsen

"Jeg giver min hud glød inden en fest med en god skrub og en ansigtsmaske. Jeg elsker Radical3 Reboot Pro Peel fra Dr. Levy og supplerer med Foreos UFO - en lille device du kan bruge med forskellige sheet masks. Den afgiver skiftevis kulde og varme og masserer huden - resultatet er masser af glød og fugt. En god primer er et must. Min Favorit er Radiant Skin Primer fra BeautyAct."

"Jeg tænker sjældent på at friske makeuppen op, når jeg først er til fest - til det har jeg det alt for sjovt. Men hvis jeg tager makeup med, er det som oftest bare lidt til læberne - og muligvis en pudder, hvis der er plads i tasken."