© Style.com // Henry Leutwyler

Vi tester: Brynprodukterne hele Hollywood summer over

Costume.dk har testet lækre brynprodukter fra Anastasia Beverly Hills, og vi giver dem karakter fra 1-6. Se den endelige dom her

Costumes digitale modechef, Camille Berner, går ikke uden for sin dør uden smukke, velplejede bryn, og nu er tiden kommet til at teste et nyt, spændende brynprodukt, der efter sigende skulle være et musthave blandt en lang række kvindelige Hollywoodstjerner.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går utroligt meget op i mine bryn. Jeg har endda en bryn-kvinde, der en gang om måneden ordner biksen for mig med trådning og halløj, og mens Trine Lee Hassing uden tvivl er verdens bedste, er jeg til hverdag på egen hånd, når der skal tegnes op og highlightes.

Det var derfor med stor interesse, da jeg første gang hørte om brynguruen Anastasia Beverly Hills. Først tænkte jeg, at navnet lugtede lidt af makeupprodukter, som kunne findes i 90’ernes postordrekatalog, men som ivrig læser og fan af makeupsitet Into the Gloss, kunne jeg løbende konstatere, at flere og flere meget smukke kvinder, med – om muligt – endnu smukkere bryn anbefalede produkterne fra Anastasia Beverly Hills.

Med fans som Madonna, Kim Kardashian, Oprah, Sharon Stone og Danmarks dygtigste makeupartist Sara Rostrup (og det siger jeg ikke kun, fordi hun er min veninde) måtte jeg til sidst lade min nysgerrighed overmande mig.

Jeg allierede mig derfor med Anastasia Beverly Hills' palette Beauty express for brow and eyes i farven blonde. Sættet består af stencils, som er brynskabeloner, brow wax cream, som sikrer at din brow powder sidder fast hele dagen, samt brynpudder og highlighter til brynbuen og øjne.

Sættet indeholder desuden en udførlig beskrivelse af, hvordan du får det bedste resultat samt en pensel til at påføre produkterne.

Jeg brugte farven, som på alle måder er diskret og yderst let at benytte, samt highlighteren på mine bryn og brynbue. Jeg er virkelig tilfreds og begejstret for resultatet, hvilket ikke siger så lidt, for normalt er jeg utrolig svær at overbevise om nye produkters værd.

Desuden får jeg faktisk komplimenter gennem hele dagen for mine bryn – selv en fremmed i IC3-toget bemærker hvor flotte mine bryn er, og jeg skinner som en sol hele dagen.

Men hvad kunne man forvente? Oprah har altid ret!

Pris 440 kroner. Kan blandt andet købes her.

Så godt er det: CCCCCC