Vi tester: Effektive behandlinger

Har du også lidt svært ved at bruge penge på spabehandlinger? Vi har testet de mest populære behandlinger, så du ved præcis, hvilken du skal investere i

Hypnotisk ansigtsmassage
1 / 11

Hypnotisk ansigtsmassage

BEHANDLING
“Line Friis har vundet i kategorien Årets skønhedsbehandling til Danish Beauty Award 2014, så det er med høje forventninger, at jeg tropper op i den hyggelige lejlighed på Østerbro. Line Friis’ behandlinger er skræddersyede og holistiske, og hun tager udgangspunkt i din krops tilstand og beslutter herefter, hvilken ansigtsbehandling du har brug for. Jeg får ansigtsmassage, og der bliver trykket overalt i ansigtet og hovedbunden for at åbne nervebaner.”

RESULTAT
“Oplevelsen er fantastisk, og undervejs er det som at være i hypnose, hvor du er til stede, men i en svævende tilstand, der er svær at forklare. En meget beroligende behandling, der bestemt er en award værdig.”

Skønhedsredaktør Anne Mønsted har testet Basic Behandling hos Line Friis, 750 kroner for 55 minutter.

Færre urenheder  med økologi
2 / 11

Færre urenheder med økologi

BEHANDLING
“Jeg føler mig straks godt tilpas, selvom det er min allerførste ansigtsbehandling - like ever. Behandlingen består af en mindre hudanalyse, hvor der bliver arbejdet ud fra mine behov med en afrensning, peeling, damp, dybderens, massage og retning af bryn. Det hele med lækre produkter fra Jurlique, Tromborg og Rudolph Care. Det gør lidt ondt at få trykket urenheder ud, men den afslappende maske og massage beroliger straks min hud (og mig).”

RESULTAT
“Færre urenheder og en pænere overflade på min hud. Tid til en ny behandling om to måneder er allerede bestilt.”

Webredaktør Trine Oehlenschlæger Joensen har testet The Complete Facial hos Greenskin, 700 kroner for 75 minutter.

Opstramning af ansigt
3 / 11

Opstramning af ansigt

BEHANDLING “På Strandvejen i Skodsborg nord for København ligger det fantastiske kur- og spahotel som foruden lækre spafaciliteter og fitness tilbyder skønhedsbehandlinger. Deres Kerstin Florian K-Lift-behandling er en dybderensende ansigtsbehandling, som strammer op og giver fugt. En blanding af peelende og fugtgivende masker, massage og behandling med en maskine, der ved hjælp af lys i det røde spektrum og mikrostrøm reparerer produktionen af kollagen og sætter gang i de slappe muskler i ansigtet. Det gør på ingen måde ondt, og den summende fornemmelse er faktisk ret afslappende.”

RESULTAT
Jeg ser friskere ud, når jeg går derfra, og især øjenområdet ser ud til at være strammet op. Perfekt hver fjerde måned eller inden en stor fest, hvor du gerne vil tage dig bedst muligt ud.”

Skønhedsredaktør Anne Mønsted har testet Kerstin Florian K-Lift Deep Cleansing Facial hos Kurhotel Skodsborg, 1.100 kroner for 80 minutter.

Bye bye bekymringsrynke
4 / 11

Bye bye bekymringsrynke

BEHANDLING Der er altid en skøn og luksuriøs stemning hos Amazing Space, og det er ren nydelse at sætte sig i en af de store stole med en kop varm te, inden behandlingen går i gang. Jeg skal prøve en helt ny af slagsen, ansigtsbehandlingen Amazing Face-Resurface, der er en kombination af en biokemisk eksfoliering, en plejende og opstrammende lavamaske, massage af ansigt og kæber (også indvendigt) samt et oxygenlift, der puster hyaluronsyre og ren oxygen (en form for airbrush) på huden. Eksfolieringen stikker en lille smule, og den indvendige massage skal jeg lige vænne mig til, men derudover er det en dejlig og afslappende behandling, og der er ingen tvivl om, at jeg ser friskere og yngre ud end før behandlingen.”

RESULTAT
Min markante bekymringsrynke er nærmest forsvundet, og selv min mand bemærker en forandring. Behandlingen anbefales cirka én gang om måneden.”

Chefredaktør Rikke Amtorp Christensen har testet Amazing Face-Resurface hos Amazing Space, 1.250 kroner for 90 minutter.

Smuk hud på kroppen
5 / 11

Smuk hud på kroppen

BEHANDLING “Midt i mylderet på Ny Østergade med naboer som Stella McCartney ligger Palma Salon & Spa. Behandlingen begynder med et fodbad. Herefter får hele kroppen en tur med tørbørsten, der fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulationen. Derefter bliver kroppen pakket ind i en maske af alger og ingefær og et par tæpper, så masken og varmen kan arbejde, alt imens jeg nyder en ansigts- og hovedbundsmassage. Massagen fjerner også fokus fra, at masken godt kan svie lidt i huden. Til sidst masseres kroppen ind i en fugtgivende creme.”

RESULTAT
Jeg går derfra med den mest afslappede følelse i kroppen og hovedet, og min hud er som ny. Babyblød og strålende. Det er 75 minutter i himlen.”

Skønhedsredaktør Anne Mønsted har testet Caribbean Therapy Body Treatment hos Palma Spa, 950 kroner for 75 minutter.

Ny hud med skrap urtepeeling
6 / 11

Ny hud med skrap urtepeeling

BEHANDLING “Hos Naturskøn i Aarhus kan du shoppe dig fattig i økologiske skønhedsprodukter og lækre behandlinger og massage. Jeg skal teste en urtedybdepeeling, der booster træt og medtaget hud ved at forstærke cellernes regenerering, tilføre masser af fugt samt stramme op og aktivere hudens stofskifte. Du vil opleve en varm og brændende fornemmelse i huden, lidt som når du brænder dig på en brændenælde, så drop aftaler samme aften. Du skal vælge denne behandling, hvis du vil se hurtige og effektive resultater.”

RESULTAT Min hud er superflot og fornyet, som om jeg har skiftet den ud.”

Skønhedsassistent Luiza Søby har testet Schrammek Energy hos Naturskøn, 1.145 kroner for 90 minutter.

Stress af med massage
7 / 11

Stress af med massage

BEHANDLING Beauty Avenue er et smukt, gammelt hus på Frederiksberg i tre etager, og behandlingerne foregår i afdæmpede, rolige omgivelser. Behandlingen begynder med fodbad, og herefter bliver hele kroppen tørbørstet. Kroppen smøres og masseres med Rosemary mint bodycreme fra Aveda, ryggen og nakken får ekstra massage, og kroppen slapper helt af. Så bliver jeg pakket ind i tæpper og får massage på fødder og i hovedbund. Undervejs tager jeg dybe indåndinger for at afstresse.”

RESULTAT
“Jeg går derfra med en fantastisk følelse, og tiden står nærmest stille. Efterfølgende er min hud blød og uden tørre pletter på albuer og knæ. Behandlingen egner sig godt til vinter, hvor der ikke er så meget sollys til at give energi.”

Artdirector Malene Christensen har testet Rosemary Mint Awakening Body Wrap hos Beauty Avenue, 1.050 kroner for 70 minutter.

Afstresset og smuk krop
8 / 11

Afstresset og smuk krop

BEHANDLING “Når efteråret rammer, begynder min hud altid at se mat ud, ligegyldigt hvor meget jeg smører mig ind, så et smut forbi Arndal Spa er tiltrængt. Behandleren lægger ud med en blødgørende scrub, der bliver masseret ind i huden. Efter et hurtigt bad bliver et fugtgivende serum sprayet gavmildt på hele kroppen, hvorefter jeg får en dejlig, afslappende massage med Lings økologiske kropsolie. Olien indeholder essentielle ekstrakter, der afbalancerer krop og sjæl.”

RESULTAT
Det er længe siden, jeg har været så afslappet, og min hud, ja den har fået sin glød igen.”

Assisterende moderedaktør Thora Valdimarsdóttir har testet Feeling warm & calm hos Arndal Spa, 1.150 kroner for 90 minutter.

Fin glød og færre bumser
9 / 11

Fin glød og færre bumser

BEHANDLING “I en hyggelig kælder midt i København K ligger Complete Me, der tilbyder ansigts- og kropsbehandlinger i alle afskygninger. Først får jeg lune pakninger på fødderne, som består af varm voks, der virker beroligende og blødgørende. Derefter en dejlig afspændende rygmassage og så peeling og damp i ansigtet samt pakninger på hænderne. Mens hænder og fødder svømmer væk i lune pakninger, får hele ansigtet massage og et fugtboost med produkter fra Comfort Zone. Det føles beroligende og dufter friskt og rent med et strejf af æteriske olier.

RESULTAT
Bagefter er jeg helt afslappet med en tung og rar fornemmelse i hele kroppen. Jeg har en dejlig frisk glød, og min ene bums er meget minimeret.”

Assisterende artdirector Signe Baden har testet Signature ansigtsbehandling hos Complete Me 895 kroner 60 minutter.

Fugtboost til tør vinterhud
10 / 11

Fugtboost til tør vinterhud

BEHANDLING På Nordre Frihavnsgade på Østerbro i København finder du Self Care Shop, en lille oase for både det ydre og indre. Her kan du shoppe alt fra vitaminer til luksus beautybehandlinger som Tromborg Beauty Of North Deluxe Facial. Behandlingen begynder med en dejlig rygmassage, hvor jeg kommer helt ned i gear. Herefter bliver min hud analyseret - den er tør - og renset med skånsomme renseolier. Bagefter er det tid til peeling og dybderens. Det foregår ikke efter ti minutters dampning af huden, men med varme, dampende håndklæder på huden, hvilket er langt mere behageligt. Efter dybderensen får jeg fjernet vildfarne brynhår med voks og får massage i serum og olie og så lægges den aktive Enrichment Leave-On Mask, som arbejder med mit fugtniveau, mine linjer og min glød. Til slut får jeg serum, øjencreme og Beauty Of North-creme på.”

RESULTAT Min hud er mættet med fugt, og i dagene efter behandlingen er der mere liv og glød i huden, der også er mere spændstig, blød og har en jævn overflade.”

Redaktionschef Camilla Natascha Nivaro har testet Tromborg Beauty Of North Deluxe Facial hos Self Care Shop, 899 kroner for 80 minutter.

Fornyet hud med frugtsyre
11 / 11

Fornyet hud med frugtsyre

BEHANDLING “Hos Visage i Odense får jeg Exuviance-behandlingen for at friske min tørre hud op. Produkterne er baseret på frugtsyre, der laver en kemisk peeling på det yderste hudlag. Alle døde hudceller bliver nedbrudt, og huden reparerer herefter sig selv.”

RESULTAT Min hud er meget friskere, glattere og pænere, hvilket både jeg og andre kan se. Behandlingen skræddersyes til din hudtype, da frugtsyren hjælper på både rynker, acne og rosacea.”

Journalist Liv Collatz har testet Exuviance ansigtsbehandling hos Visage, 595 kroner for 90 minutter.