© Anna Stokland / Calvin Klein SS15

Vi tester: Eyelash lift

Ønsker du at slippe for vippebukkeren? Costume.dk har testet en ny behandling til løft af øjenvipper - se resultatet og læs vores bedømmelse

Costumes digitale modechef har testet eyelash lift-behandlingen hos BrowWow - et godt alternativ til dem, der er afhængige af vippebukkeren.

SÅDAN FOREGÅR DET “Behandlingen varer cirka 40 minutter, og foregår ved, at man får tape sat fast under øjet samt en slags pude på øjenlåget.

Vipperne bliver nu 'tvunget' opad med lidt vippelim og herefter behandlet med forskellige produkter i en bestemt rækkefølge.

Det svier ikke og er ikke ubehageligt, men øjnene skal være lukkede under hele behandlingen."

SÅDAN ER RESULTATET “Resultatet er ganske tydeligt, og jeg slipper for min vippebukker i de næste uger - og da jeg vælger at få en farvning samtidig, kan jeg uden problemer slippe for mascaraen også."

SÅ GODT ER DET “Behandlingen er perfekt til dig, der - som jeg - er afhængig af en vippebukker og ikke er til kunstige vipper. Daglig brug af vippebukker slider på dine øjenvipper, og derfor er eyelash lift et godt og mere skånsomt alternativ. Behandlingen kan også bruges som en 'opvarmer' til de kunstige bambivipper."

SÅ LÆNGE HOLDER DET “Eyelash lift-behandlingen holder op til tre uger og koster 395 kroner. Inklusiv vippefarvning koster behandlingen 495 kroner."

Her ses den tydelige forskel: fyldigere og længere øjenvipper. Billedet til venstre er fra før behandlingen, og billedet til højre er taget lige efter behandlingen.

Behandlingen er udført hos BrowWow i Skindergade i København, som også tilbyder en lang række andre øjenvippe- og brynbehandlinger.

PSST ...
Bliv klogere på, hvordan du undgår tørre og knækkede vipper med den rette pleje her.