Motivér hinanden i form med stafetløb

Er du en af dem der synes, at løb er kedeligt, kan du få gode råd til motivationen af personlig træner, Joanna Jørgensen, her

Mange synes, at løb er kedeligt – er du en af dem, kan stafetløb være en god måde at komme i gang på. Stafetløb giver dig mulighed for at lave noget sjovt med dine veninder, hvor I sammen kan støtte hinanden med at komme i bedre form samtidig med, at I har det sjovt.

Med stafetløb er der et klart mål, der er godt at holde sig til, og så er det en effektiv konditionstræning, fordi du løber kortere distancer i højt tempo.

Vil du træne op til din første stafet, så start i god tid. Læg ud med nogle korte løbeture, så du forebygger skader, og få tjekket, om dine løbesko passer til din løbestil. Du kan booke tid hos Marathonsport og mange andre sports- og løbeforretninger.

Hvis du vil prøve kræfter med et stafetløb, så prøv verdens største motionsløb DHL stafetten, der løber af stablen 24.-28. august.

Vil du blive en bedre løber, så følg med her på Costume Fit, hvor vi i de næste par måneder vil have ekstra fokus på løb i forbindelse med Søerne Rundt-løbet, som vi er med til at afholde 5. september.

Læs meget mere om dagen og bestil din billet gennem Costume.dk lige her.