Træningsvideo: Sådan får du stærke ben

Få sommerens smukkeste og stærkeste stænger, når personlig træner, Joanna Jørgensen, guider dig gennem enkle men effektive lunges

Kom i form med Costume Fit, når vi i samarbejde med personlig træner, Joanna Jørgensen, giver dig de bedste øvelser til en stærk og sommerklar krop. Joanna har guidet dig bikiniklar med faste balder, og i sidste uge var der fokus på de bedste øvelser til stærke og markerede arme.

I denne uge er vi kommet til benene. Vi går efter smukke og veltrænede stænger denne sommer – og vi skal i hvert fald i gang med lunges.

LUNGES Lunges er en klassisk øvelse, der sætter krav til din stabilitet. Du træner både balder og lår. Det er vigtigt, du holder overkroppen oprejst – der skal være en 90-graders vinkel i benene både foran og bagtil, når du går ned.

Udover balde- og core-stabilitet vil du forbedre din koordination og din hoftemobilitet.

BULGARIAN LUNGES Det ene ben er nu på gulvet, den anden fod på stolekanten. Sørg for at benet, som er i gulvet, har en 90-graders vinkel, og knæet ikke bevæger sig udover tæerne. Hvis det er tilfældet skal du lidt længere frem.

Tjek at din ryg er lige og spænd op i din core. Spænd balden og stræk hoften på det bukkede ben, mens du bevæger dig op og ned.

Se Joanna Jørgensen i videoen herunder, guide dig til stærke ben: