© Sara Toft Jessen

3 lydfavoritter fra Emil Thorup

Du kender måske bedst Emil Thorup fra fjernsynet, hvor han hyppigt har optrådt i rollen som den kække vært med de lige så kække replikker. Her får du hans favoritter på lydfronten.

1 / 3

Zetlands oplæste artikler
Skal i gennemsigtighedens tegn sige, at jeg er officiel Zetland-ambassadør, men jeg har holdt det medie i flere år, inden det samarbejde startede – og det er stadig min primære kilde til nyheder og oplysning. Deres lange artikler har essay-lignende karakter, deres serier er som true-crime-dramaer, og jeg sidder klinet til højttalerne i bilen, når jeg kører langt og har lavet en lang kø-liste over artikler, jeg gerne vil have læst højt.

2 / 3

Livet ifølge Emil & Thomas
Ja okay, kan det blive mere selvsmagende – men ærligt, det er den eneste podcast, jeg hører. Ud over at det er skidesjovt at lave, er det noget af det første, jeg rent faktisk er stolt af og glæder mig til at høre. Det kan lyde mærkeligt at høre sin egen podcast, men jeg nyder Thomas’ underfundige og kringlede humor, som jeg tit først fatter, når jeg selv hører afsnittet

3 / 3

Case 63
Julianne Moore og Oscar Isaac (som jeg elsker!) har lavet deres første 'hørespil' (jeg ved ikke, om jeg bruger det ord rigtigt, men jeg synes, det giver mening), og det er bare helt åndssvagt spændende og handler om en tidsrejsende, der kommer tilbage og fortæller om, hvad vi gør galt – og på samme tid holder et spejl op foran os.

Læs det fulde interview i magasinet, som er på gaden lige nu, hvor Emil også svarer på spørgsmål omkring alder og det at blive ældre.

Håndplukket til dig