© Astropod

Redaktionen anbefaler: Disse podcasts kan vi ikke stoppe med at lytte til

Mangler du en god binge-værdig podcast? Her får du 4 favoritter fra redaktionen, hvor eksperter blandt andet gør dig klogere på spiritualitet og mad.

Cecilia Saxton, Digital Redaktør

"Jeg er typen, der udnytter enhver tænkelig mulighed i min hverdag til at lytte til podcast, og jeg har efterhånden lyttet til mange forskellige af slagsen – alligevel fanger jeg altid mig selv i gang på gang at anbefale lige netop denne podcast til venner og bekendte."

"Jeg Overlevede er en podcast, der skildrer en række personlige fortællinger om mennesker, der på forskellig vis har stået ansigt til ansigt med døden. Jeg er trofast lytter til en del true crime podcasts, og de minder som oftest meget om hinanden, men denne podcast adskiller sig fra de andre, da historierne bliver fortalt af personerne selv (de overlevende) – og så ender historierne som oftest på en positiv note. Det er svært for mig ikke at glemmer alt om tid og sted, når jeg lytter til de vilde overlevelseshistorier, og jeg kan sjældent nøjes med kun at lytte til et afsnit ad gangen – kæmpe anbefaling herfra!"

Du kan høre podcasten lige her.

© Podimo

Sara Kokholm Stefansen, Digital skribent

"Jeg er en kæmpe madnørd! Derfor vil jeg benytte lejligheden til at slå et slag for en ældre kending i podcast-universet, nemlig Bernaise er dyrenes konge. Det er den anerkendte journalist og forfatter, Martin Kongstad, der er vært på programmet. Sammen med sin gæst anmelder han det pågældende spisested, som de besøger, hvor både maden og atmosphæren anmeldes. Har du ikke allerede hørt denne podcast, vil jeg anbefale at sætte dig til bords med Martin Kongstad og hans gæst."

Du kan høre podcasten lige her.

© Podimo

Jonathan Mads Jansson, Modeassistent

"Jeg har lyttet til Astropod de seneste to år, og det kan klart anbefales. De sødeste værter guider dig igennem spiritualitet, hvor du kan lære mere om dig selv, dine venner eller din familie. Personligt har Astropods hjulpet mig med at forstå mine egne reaktionsmønstre bedre, og podcasten har også hjulpet mig med at skabe en bedre forståelse for min omverden."

Du kan høre podcasten lige her.

© Podimo

Noor Aslani, Modeassistent

"Emma Chamberlains podcast Anything goes er en fast del af min torsdags-rutine – der udkommer et nyt afsnit af hendes podcast hver eneste uge. Følger man i forvejen med på Emmas youtube-kanal, ved man måske allerede, at Emma er meget ærlig og gerne deler ud af hendes op- og nedture. Når kameraet slukkes, skinner hendes gennemsigtighed endnu mere klart igennem. Tilbage sidder en sårbar ung kvinde med en beundringsværdig evne til at reflektere over alt mellem himmel og jord. Det er super inspirerende for mig"

Du kan høre podcasten lige her.

© podimo

Håndplukket til dig