Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

We should all be femininsts af Chimamanda Adichie © Chimamanda.com

Gør dig selv en kæmpe tjeneste, og læs dette korte essay

Hvad med lidt god læsning til sommerferien? Dette korte essay giver stof til eftertanke.

Sommerferie er for mange det tidspunkt på året, hvor der er tid til at give sig i kast med en af de klassiske og analoge dyder: At læse.

Hvis du ikke nødvendigvis er til en tyk roman, anbefaler vi derimod et lille essay, som er hurtigt læst og giver stof til eftertanke.

Vi burde alle være feminister er en skarpt formuleret og letlæst introduktionen til feminisme i det 21. århundrede. Efter de blot 63 sider, der er skrevet af nigerianske Chimamanda Ngozi Adichie, står det klart, hvorfor det er så afgørende, at vi tager snakken om køn – uanset hvor i verden, vi befinder os.

Essayet er afledt af Adichies Ted Talk fra 2012 af samme navn (We should alle be feminists), som du med fordel kan supplere med.

Både essay og Ted Talk præsenterer på underholdende og humoristisk vis vigtige pointer med udgangspunkt i Chimamanda Ngozi Adichies egne erfaringer, som efterlader stof til eftertanke og udvider din horisont. Hermed vores varmeste anbefaling.

God fornøjelse!

Vi burde alle være feminister
Mere om Kultur? Få Costumes nyhedsbrev