© Pexels.com

Guide til gode og billige drinks: 5 barer i København

Sæt kurs mod en af disse fem barer, der tilbyder lækre drinks i stemningsrige omgivelser, hvor du kan nyde en fantastisk aften med vennerne – uden at springe budgettet.

København er en fantastisk by, der er kendt for sin livlige nattelivsscene og drikkekultur. Det kan dog være en dyr fornøjelse at gå i byen, men heldigvis er der stadig nogle gode muligheder for at nyde billige og gode drinks i København. Her er nogle af det bedste steder at besøge, hvis du ønsker at spare lidt på pengene. Du kan passende starte din aften med at spise aftensmad på en af Københavns mange restauranter.

JoJo Vesterbro

JoJo er et helt nyt spisested på Vesterbro, hvor der også bliver serveret håndlavede cocktails på fad. Her kan du få de lækreste drinks, og på menukortet kan du både finde versioner af klassiske cocktails såsom Gin & Tonic, Espresso Martini og Negroni, men der er også lidt anderledes drinks at finde – vi er eksempelvis vilde med Funky Fuel. Indrettet med stærke farver, høje barstole og metalliske bordplader, skabes der en cool stemning, som er ideel til en aften ude med vennerne.

Pris: 70 - 80 kr. for en cocktail
Hvor: Sundevedsgade 4

Se menukort her

Bjørns

Madklubbes cocktailbar, Bjørns, ligger på Vesterbro, og her koster alle cocktails på menukortet 95 kroner. Du kan du få alt fra Espresso Martini, Mai Tai og Clover Club. Hvis vi skulle anbefale dig èn du absolut skal prøve, så ville det helt klart være deres læskende version af en københavnerstangen som cocktail. Baren er indrettet med bordplader i marmor, rå vægge ala New York, bindingsværk og brune fliser.

Pris: 95 kr. for en cocktail
Hvor: Vesterbrogade 62-64

Se menukort her

Little Green Door

Inde bag den lille grønne dør, bliver du mødt af et vellykket mixs af Japan og København. Baren har beliggenhed i hjertet af København ved Gammel Strand, og her kan du få en Princess Peach, Tokyo Trip og Cloud Nine. Udover dette har de også et koncept, hvor du i to timer får en privat bartender for 250 kr. pr. person – ret godt tilbud, hvis du spørger os. Baren er indrettet med seje neon lys, japansk interior, tapet og mørke omgivelser.

Pris: 111 kr. for en cocktail, 50 kr. for en fadøl
Hvor: Gammel Strand 40

Se menukort her

DAHL & DAHL

Den hyggelige og stemningsfulde bar, Dahl & Dahl, ligger i indre by, og den er indrettet med shuffleboard, rå murstensvægge og hvide fliser. Her har de et stort menukort, hvor du blandt andet får cocktails med traditionelle smage i form af Dark n' Stormy og Passions Love, men du kan også finde et sortiment af cocktails med inspiration fra Bornholm såsom Krølle Bølle og Bornholmsk Garanti. Det bornholmske tvist kommer af, at ejerne af baren selv er fra Bornholm.

Pris: 2 ens for 160 kr. og en øl for 40 kr.
Hvor: Dronningens Tværgade 6

Se menukort her

Mæxico

På Mæxico får du en festlig oplevelse, hvor du kan både få mad og cocktails. På menuen finder du de lækreste mexicanske drink i smukke farver såsom Margaritas, Mojito og Paloma – og det er ikke kun deres drink, som er farverige. Der er også smæk på farverne i indretningen med gule vægge og stole i pink. Hvis du gerne vil have en aften i festlighedernes tegn, så er Mæxico helt sikkert et besøg værd.

Pris: 85 - 95 kr.
Hvor:
Skindergade 36 Kld
Guldbergsgade 3
Vesterbrogade 58

Se menukort her