© Luna Klestrup

Her er hemmeligheden: Sådan får du det pæneste feed på Instagram

Har du også undret dig over, hvilket filter der tilsyneladende er overalt på Instagram lige nu? Svaret er, at det efterspurgte filter ikke eksisterer. Billederne kan du til gengæld skabe relativt simpelt selv.

Du har måske undret dig over, hvilket filter der bliver brugt til de Instagram-billeder, der ligner ældre billeder taget med et analog-kamera. Men hvilket filter er der tale om? Svaret er ret simpelt – der er nemlig ikke tale om et filter. En del content creators har skruet op for ambitionsniveauet, og skiftet kameraet på deres iPhone ud med et analog kamera – og du kan gøre dem kunsten efter.

Jeg købte selv to analog kameraer for et par år siden. De bidrager til en helt særlig æstetik og er i det hele taget bare super cool. — Luna Klestrup, Community Manager hos Costume

Hvor køber jeg mit første analog kamera?

Det kan være en jungle at finde sit første analog kamera. Er det første gang, skal du måske også have lov at prøve kræfter med billederne uden det behøver at koste en formue. Derfor anbefaler vi, at du kigger på Tradera, DBA, Tise, Trendsales eller Sellply, hvor der er stor chance for at gøre en god handel. Vi anbefaler, at du kigger efter et kamera fra Minolta – gerne modellen Minolta 140 Riva Zoom.

God fornøjelse!