Musik | Nu kan du lytte dig til en mindre stresset hverdag
© Kaboompics / Pexels.com

Her er verdens mest afslappende sang

Musik kan for mange virke afstressende, og nu er det bevist, at netop én sang er mere effektiv end alle andre. Hør sangen lige her

Vi vil alle sammen gerne have en afslappet tilgang til livet, men det kan nogle gange være svært i en stresset hverdag, som både er fyldt med tanker om træning, aftaler, job og studie – og netop derfor skal du straks lære denne sang at kende.

Forskere fra Mindlab International har netop fundet ud af, at sangen Weightless af Marconi Union har en rigtig god virkning på stress, søvnproblemer og angst. Sangens blide toner er designet til at lægge en dæmper på din puls, gøre dit blodtryk lavere og reducere niveauet af cortisol, der er bedre kendt som kroppens stresshormon.

Fra anspændt til chill

Sangen formår efter sigende at tage dig fra anspændt og stresset til chill og afslappet i løbet af sine otte minutter og ni sekunder. Faktisk skulle den være så afslappende, at forskere fraråder dig at køre i bil, mens du lytter til den.

Uanset hvordan du plejer at håndtere de stressede perioder, er det da forsøget værd at tilføje Weightless til playlisten.

I samme omgang kan du tilføje Adeles Someone Like You, Coldplays Strawberry Swing eller Enyas Watermark – de er nemlig også vurderet til at være ekstra afslappende.

Lyt til sangen Weightless af Marconi Union lige herunder.