Ny opdatering på Instagram
© RingerIllustration

Instagrams nye ændring vil ødelægge dit feed

Instagram er det ultimative sted til at søge inspiration, adspredelse og underholdning – men denne nye opdatering truer dit feed

Instagram er det perfekte medie til at dele hverdagsøjeblikke, blive underholdt og finde inspiration. Og hvad end man bruger app'en på amatørbasis eller professionelt, lægger der tanker bag de billeder, som deles med omverdenen.

Men nu svirrer rygterne om en ny opdatering, hvor Instagram hiver tæppet væk under os og rykker rundt på hele vores feed.

Den rygtede opdatering omhandler en ændring af din profils inddeling af billeder, som vil gå fra tre billeder på hver række til fire billeder.

Utilfredse instagrammere

Ændringen i billedernes inddeling har en enorm konsekvens for ambitiøse Instagram-profiler, der ikke kun fokuserer på det enkelte billede, men den overordnede æstetik i deres feed.

Stadig flere profiler vælger også at skabe ét stort billede ud af flere opslag, men hvis Instagram ændrer inddelingen, vil disse profiler være nødsaget til at lave deres arbejde om.

Rygterne om den nye opdatering vækker blandt andet røre hos brugeren Palash Prabhaker (@palxash), der udtaler til The Ringer:

“Jeg har brugt over et år på at formatere min Instagram på baggrund af tre billeder. Jeg leger med det overordnede look i min profil, selvom jeg aldrig havde et decideret design planlagt til min Instagram. Jeg vidste bare, at hvis nogle faldt over [min profil], så kan de scrolle igennem mit feed og blive inspirerede.”

Hvis du vil se eksempler på ambitiøse Instagram-profiler, der vil blive ramt af opdateringen, kan du undersøge hashtagget #instagrids.

Der har endnu ikke været en officiel bekendtgørelse omkring opdateringen, så vi kan kun vente og se, om vores favoritapp gør alvor af rygterne.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF