Juli måneds bedste events

Juli er en ægte sommermåned, og vi guider dig gennem månedens bedste musik, udsalgsevents – og tipper om en (lidt for) lækker pop-up champagnebar

Så er vi endelig landet i juli måned og hold da op, hvor vi har glædet os. Juli er for os lig med sommerfester, udendørskoncerter, grin med veninderne og hygge en masse. Juli måned er på musikfløjen fyldt med festivaler i alle genrer lige fra Roskilde til de mindre som Skarø festivalen, og så må vi ikke glemme alle de fine Jazz-koncerter, der rammer især København og Aarhus.

ROSKILDE FESTIVAL MED COSTUME:

For en lille måneds tid siden kunne Roskilde Festival melde udsolgt. Det er egentligt ikke overraskende, for programmet er voldsomt godt og byder på alskens nye såvel som etablerede navne. Her på Costume drager vi ud på Dyrskuepladsen for at fange den bedste streetstyle, nyde de sejeste koncerter og interviewe nogle af festivalens artister. Følg med på Costume.dk og læs vores spændende interviews.

Se de bedste events på Roskilde Festival her.

1. - 2. JULI: SHOES ON SALE

Shoes on Sale er et luksus outlet, hvor du sparer på minimum 75 % på alle sko, sandaler og støvler. Varerne sælges efter først-til-mølle-princippet. Find blandt andre: Notabene, Kenzo, Billi Bi, Marc by Marc Jacobs og Dr. Martens.

Arrangementet finder sted i Rosengården 12, 1174 København K, klokken 11.00–19.00.

5. JULI: LOPPEMARKED I BYHAVEN

Her kan du finde det hele til den halve pris, og du kan alt fra at få udskiftet din garderobe til at opfriske din pladesamling.

Hele herligheden løber af stablen fra kl. 10.00-16.00 i Pumpehusets Byhave. Entréen er gratis for alle gæster, mens det koster 200 kroner at have en stand på loppemarkedet.

Find eventen her.

16. JULI KL. 21.00: NANA RASHID, AARHUS JAZZ FESTIVAL.

Det er ikke kun i København, at jazzen spiller sommeren over – Aarhus byder også på en række spændende koncerter. 16 Juli spiller det nye karismatiske og udtryksfulde jazztalent Nana Rashid koncert på Gemmestedet i hjertet af byen. Musikken er rå og moderne og fortolkes med et blidt, feminint touch. Udover at spille en række koncerter under Jazz festivalen, er Nana klar med nyt album til efteråret.

Læs mere her.

8 - 11 JULI: LOVE IN (SKARØ FESTIVAL)

Danmark er fyldt med små fine smørhuller, som især skinner om sommeren. Et af de steder, som kun få kender, er Skarø festival, der hver sommer byder på den fineste lille festival kaldet Love In. Navnet er lånt fra hippiernes glade sammenkomster, og festivalen fejrer musikken, samværet og kærligheden. Festivalen byder på et ret flot program bestående af navne som Ohland, Vinnie Who, The Eclectic Moniker, Nelson Can og mange flere.

Læs mere her.

16. – 18. JULI: SAMSØE & SAMSØE X MUSIK I LEJET

Musik i Lejet er en musikfestival, et pusterum og en uventet kulturoplevelse, der finder sted i Tisvildelejes strandkant 16.–18. juli.
Bikstok, Ulige Numre og Vinnie Who er blandt de mange artister, der spiller op til dans og gode timer i sandet.

Samsøe & Samsøes klassiske T-shirts vil være til salg under festivalen. Desuden vil Samsøe & Samsøe være repræsenteret af en række ambassadører, og lørdag bydes der på Royal Økologisk Pilsner ved event på pladsen mellem 17.00 – 19.00.

18. JULI: REEBOK X KENDRICK LAMAR

Lørdag 18. juli er det endelig muligt at få fingrene i den eftragtede Reebok x Kendrick Lamar-sneaker, som er en offwhite unisex-udgave af Reeboks klassiske Ventilator-silhuet.

Skoen forhandles eksklusivt hos Rezet Store, Rådhusstræde 7, København K. Fra klokken 11.00 byder Rezet Store på lækre forfriskninger i form at is og kolde drikke og spiller naturligvis Kendrick Lamar i højtalerne hele dagen.

Skoen koster 999 kroner.

PUMPHUSETS BYHAVE - SOMMERKONCERTER:

De fleste Københavnske spillesteder skruer ned for blusset sommeren over, men Pumpehuset har formået at lave en lille udendørs oase, hvor koncerterne spiller sommeren over. Her præsenterer de en række spændende upcoming navne lige fra Young Dinosaur, Okay Funky, Nils Gröndahl, The Radar Post og mange flere. Så sving forbi en af byens hyggeligste byhaver og nyd musikken.

Læs mere her.

NU - 31. AUGUST: POP-UP CHAMPAGNEBAR

Kokkedal Slot Copenhagen har åbnet en ny champagnebar dedikeret til verdens ældste champagnehus, Ruinart. Her bydes der på eksklusive champagner, delikate kanapéer og en særlig champagnemenu.

Her vil det i perioden frem til 31. august være muligt at smage og nyde blandt andre fine cuvéer som Ruinart Brut, Blanc de Blancs, Dom Ruinart samt Ruinart Rosé i slottets stilfulde omgivelser med udsyn til Øresund, polotræning i slotsparken, golfbanen og smuk natur så langt øjet rækker.

MÅNEDENS NYE TALENT, MILK:

På Costume er vi faldet pladask for det nye danske talent Milk, og vi er ikke de eneste, der har fået øjnene op for danske Emil Wilks nyeste projekt. Selveste Nme magazine og Indie Shuffle, samt Hypemachine har for nylig highlightet Milk som et af de navne, man bør holde øje med. Milk er skabt af Emil Wilk og har gode folk som Mads Damsgaard Kristensen fra Reptile Youth og Simon Littauer fra MØ indeover. Indtil videre har vi rålyttet singlen If we want to og vi glæder os til at følge Emil og Milk.

Hør "If We Want To" her og læs mere om MILK her.