Lyt til Roskilde Festival

Lad tonerne af Roskilde Festival flyde ud gennem dine højtalere og kom i den helt rigtige stemning til årets festival. Se hvordan her

Om din kalender står på fadøl i solskinnet og lækker musik under åben himmel de næste par dage eller ej, så er det nok ikke gået din næse forbi, at vores lille land er blevet overtaget af en orange festivalbølge.

Selvom Roskilde Festival for mange er lig med solskinshygge, mudderplask og lange nætter med øl i stride strømme, så var der ikke nogen festival uden én ting: musikken.

Du behøver ikke en billet, for at komme med til årets festival! Med Festival Playlister, der er udarbejdet i samarbejde med Expedia Danmark, kan du opleve eller genopleve de største hits fra Roskilde Festival gennem tiden.

Du kan ganske let sammensætte din egen playliste ud fra de mest populære – og obskure – numre fra tidligere og nuværende Roskilde Festivaler og downloade dem direkte til din Spotify – let og praktisk.

Kom i den helt rigtige stemning, inden du sætter kursen mod Dyreskuepladsen i Roskilde eller få Roskilde-vibes direkte ud gennem dine højtalere, hvis du er en af dem, der må nøjes med at følge med i festivalen hjemmefra.

Lav din egen Festival Playliste lige her eller lyt direkte til tonerne af Roskilde Festival direkt på Costume.dk!