Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

02-Miley-White-Seamless-Billionaire_0583-3 © Magnum

Miley Cyrus: “Jeg er min egen modsætning”

Miley Cyrus er hovedpersonen i Magnums nye iskampagne. For hvis der er nogen, som kender til ægte nydelse og at have flere lag, så er det den amerikanske superstjerne.

Hvad er ægte nydelse for dig?
"Jeg har altid følt mig mest tilfreds, når jeg har kastet mig ud i noget, der skræmte mig. Også selvom det måske ikke lykkes, får det mig til at slippe angsten, og det føles godt."

Skal man gå på kompromis med de ting, som man nyder?
"Nydelse er individuel, og ingen andre ved, hvad der gør dig godt – ud over dig. Så du skal aldrig gå på kompromis med de ting, som du nyder."

Hvad nyder du særligt i denne tid?
"Lige nu nyder jeg at lave og indspille min musik, fordi det er en så intim og terapeutisk proces. Mens du indspiller, gennemgår du nemlig hele følelsesregistret fra smerte til spænding, liv, død – det er din dagbog. Men kun til den dag, hvor du udgiver pladen. Derefter er den allemandseje."

Har du en hemmelig ting, som du nyder?
"Jeg er virkelig dårlig til at holde mit liv hemmeligt. Men fordi I normalt ser mig glamourøs og stylet, vil det måske overraske, at jeg elsker at spille basket og amerikansk fodbold med min bror og far, når jeg er hjemme, og at jeg elsker at være på min farm og vaske mine heste. For mig er det en følelse af lykke at komme ud af byen og bare være snavset."

02-Miley-White-Seamless-Billionaire_0216-2 © Magnum

Hvad betyder ”nydelse har flere lag” for dig?
"Jeg er min egen modsætning, og mine lag gør, at jeg kan have det på én måde i dag og fuldstændig omvendt i morgen. En dag kan jeg føle mig genert i et rum fuldt af mennesker, den næste vil jeg være centrum i selvsamme rum. Jeg har dog lært at acceptere og elske de forskellige sider af min personlighed og ikke dømme mig selv for hårdt. Jeg ved nu, at hver dag bringer et nyt lag, og jeg ærer det hver dag, hvad enten jeg føler mig stærk eller svag – og det giver mine lag nydelse."

Hvad vil du sige til dem, som er bange for, at omverdenen dømmer dem, og derfor holder sig tilbage?
"Du misser dine drømme, hvis du holder dig tilbage – så vær ikke bange. Frygt er i menneskets natur, men de sociale normer er samfundet. Så konfronter frygten. Folk vil altid udfordre, hvem du er, så det vigtige er, hvordan du har det med dig selv. Hvad vil du gerne huskes for? Det er dér, hvor dit fokus skal ligge. Ikke på, hvad andre mennesker tænker om dig."

Hvordan inspirerer dit samarbejde med Magnum dig?
"Jeg elsker, at Magnum laver en kampagne, der handler om de mange lag, vi alle har. Mit liv er komplekst, men det er alle andre menneskers jo også, så jeg er meget stolt over, at de tænkte på mig til kampagnen."

Magnum og Miley Cyrus præsenterer Miley in Layers, Miley Cyrus’ første 8D sound performance, 10. juni 2021.

Se koncerten her.

Mere om Kultur? Få Costumes nyhedsbrev