Restauranter på Nørrebro.
© GAO Dumpling

Restauranter: Her er de bedste restauranter på Nørrebro

Nørrebro er fyldt med lækre restauranter og spisesteder – men hvilke steder må du bare ikke gå glip af? Vi guider dig her til de bedste restauranter på Nørrebro lige nu.

Nørrebro er blevet kåret som verdens fedeste bydel for blandt andet stedets mange gode madoplevelser - det mangfoldige Nørrebro er nemlig en perle, når det kommer til restauranter og spisesteder, som du kan besøge både til frokost og til middag. Uanset om du er mest til italiensk, pizza eller måske vegansk mad, så kan du helt sikkert finde det på – Nørrebro byder nemlig på mad fra alle verdens hjørner, så du finder med garanti noget, som falder i din smag.

Men hvilke spisesteder på Nørrebro er et besøg værd? Og hvor skal du tage hen for at opleve den rigtige Nørrebro-stemning? Læs med her, hvor vi guider dig gennem de bedste restauranter på Nørrebro.

Bedste restauranter på Nørrebro.
© Hooked

Hooked: En uformel og hyggelig fiskerestaurant

Hooked startede med at servere fish & chips fra deres blå foodtruck tilbage i 2016, og nu har de seks restauranter beliggende rundt omkring i København og er blandt en af de restauranter på Nørrebro, som helt klart er et besøg værd. Deres fish & chips kan du stadig finde på menukortet, men nu har de udvidet, så blandt andet lobster rolls, tempura prawns og mac & cheese-kroketter også er nogle af de ting, som du kan finde på menukortet hos den hyggelige fiskerestaurant. Al fisken er friskfanget – og håbet er at få alle danskere til at elske fisk. Stemningen på Hooked er altid helt afslappet og uformel, så du er sikret en hyggelig aften.

Adresse: Nørrebrogade 59, 2200 København N
Læs mere her.

Scarpetta: Klassiske italienske favoritter på Nørrebro

Blandt Cofocos mange lækre restauranter finder du Scarpetta, som uden tvivl er en af de bedste italienske restauranter på Nørrebro. Her har du mulighed for at nyde alle dine italienske favoritter i hyggelige omgivelser i hjertet af Nørrebro. Hos Scarpetta kan du være sikker på at få den klassiske italienske smag – om så du drømmer om at nyde en af deres lækre antipasti, pizzaer eller pastaretter.

Adresse: Rantzausgade 7, 2200 København N
Læs mere her.

GAO Dumpling er blandt en af Nørrebros bedste restauranter.
© GAO Dumpling

GAO Dumpling: Den første dumpling bar i København

Blandt en af de bedste restauranter på Nørrebro finder du GAO Dumpling. I en kælder med neonlys og vilde farver på væggene kan du nyde den asiatiske klassiker dumplings. GAO Dumpling er den første dumpling-bar i København, og deres mission er at gøre dumplings tilgængelige for så mange som overhovedet muligt. Sammensæt din egen menu med dine yndlings-dumplings og sides som bok choy og nudler, og nyd den hos restauranten på Nørrebro eller som takeaway.

Adresse: Blågårdsgade 3, 2200 København N
Læs mere her.

Udforsk Nørrebros store udvalg af lækre restauranter.
© Bar Pasta

Bar Pasta: Italiensk pasta og vin

Lige ved Nørrebroparken, som emmer af liv, finder du Bar Pasta. Bar Pasta er klart blandt en af de bedste italienske restauranter på Nørrebro og det ultimative sted for dig, som sætter pris på en god pastaret. Selvom menukortet er småt, er du sikret en god oplevelse, når Bar Pasta serverer deres traditionelle, hjemmelavede pasta. Nyd deres lækre pasta og en af deres nøje udvalgte vine indenfor i deres hyggelige omgivelser, eller ryk ud på deres udendørs pladser, hvis du besøger dem på en varm forårs- eller sommeraften.

Adresse: Vedbækgade 13, 2200 København N
Læs mere her.

Disse restauranter på Nørrebro skal du besøge.
© Baka d'Busk

Baka d'Busk: Vegetarbistro på Nørrebro

Hos Baka d'Busk er grøntsagerne i fokus, når kokkene i køkkenet eksperimenterer og tryller med sæsonens grønsager. Retterne er enkle, men kokkene hos Baka d'Busk beviser, at der kan være stor smag i enkle grønsager, hvis bare man kender sine råvarer. Menukortet skifter dagligt, og om søndagen kan du glæde dig til at blive overrasket, når de dygtige kokke freestyler med de ingredienser, der er tilbage fra ugen. Selvom restauranten kun er et par år gammel, så er anmelderne allerede vilde med den vegetariske restaurant på Nørrebro.

Adresse: Rantzausgade 44, 2200 København N
Læs mere her.

Gå på opdagelse blandt de bedste restauranter på Nørrebro.
© BÆST

Bæst: Prisvindende pizza på Nørrebro

En af de restauranter på Nørrebro, som klart er en anbefaling værd, er pizzarestauranten Bæst. Her er bæredygtighed, lokale råvarer og kvalitet i fokus, og så sker al tilberedning med respekt for råvarerne. Ikke nok med, at Bæst selv laver deres lækre surdejsbunde – de laver også hver morgen selv deres mozzarella og burrata, så de er sikre på, at alle råvarerne er friske og lavet med fokus på bæredygtighed og økologi. En – med Bæsts egne ord – en 'autentisk Nørrebro’rian-restaurant'.

Adresse: Guldbergsgade 29, 2200 København N
Læs mere her.

Find de bedste restauranter på Nørrebro.
© Cicchetti

Cicchetti: Italiensk antipasti og vin

Cicchetti betyder 'små snacks', og det er netop det, du får hos den italienske restaurant, som er placeret midt på den travle og befærdede Nørrebrogade. Cicchetti er det oplagte sted, hvis du gerne vil prøve en masse forskellige italienske specialiteter eller bare vil nyde et glas vin og nogle enkelte antipasti over en lang snak. Menuen hos den italienske Nørrebro-restaurant skifter dagligt, men en ting er sikker: Du er altid sikret en god madoplevelse og timevis af hygge.

Adresse: Nørrebrogade 56, 2200 København N
Læs mere her.

Udforsk de mange lækre spisesteder på Nørrebro.
© Omar

Omar: Hyggelig og intim restaurant på Nørrebro

Den blå klinke-facade og borde-bænkesættene er indbegrebet af hygge og Nørrebro-kultur. Selvom stemningen er afslappet og uformel, kan du godt forvente en god smagsoplevelse. Omar kalder selv deres mad for sydeuropæisk med inspiration fra det sydamerikanske, mellemøstlige og danske køkken. Du kan enten vælge retterne på deres menukort som a la carte eller lade dig overraske med kokkens sammensatte menu med otte forskellige retter. Har du endnu ikke besøgt Omar, så kan det kun anbefales, at du besøger den intime restaurant på Nørrebro snarest muligt.

Adresse: Refnæsgade 32, 2200 København N
Læs mere her.

Bedste spisesteder på Nørrebro
© Flavour Bastards

Flavour Bastards: Plantebaseret restaurant på Nørrebro

Falafel, butter chicken og grillede padroner er blot et udpluk af de ting, som du kan finde hos den veganske restaurant Flavour Bastards på Nørrebro. Her er maden inspireret af alverdens forskellige køkkener, og den gode smag bliver taget seriøst. Hos Flavour Bastards bliver alt lavet fra bunden af økologiske og bæredygtige lokale råvarer, og i køkkenet står en af landets bedste veganske kokke klar til at kreere lækkerier til de besøgende.

Adresse: Ravnsborggade 12D, 2200 København N
Læs mere her.

Vi har samlet Nørrebros bedste restauranter til dig.
© Kaf

Kaf: Plantebaseret morgenmad og frokost på Nørrebro

Selvom Kaf måske ikke er en restaurant i den klassiske forstand, så fortjener Kaf alligevel en plads på listen over de bedste på spisesteder på Nørrebro. Caféen er 100 procent plantebaseret og serverer både morgenmad eller frokost. Er du på jagt efter et sted, hvor du kan slappe af med en varm kop et-eller-andet og nogle eftermiddagslækkerier, så byder Kaf også på lækre kager, hjemmebagt surdejsbrød, frisklavet kaffe og et stort udvalg af te. Kaf er helt klart et besøg værd, og så lover de dig en smagsoplevelse for livet.

Adresse: Birkegade 21, 2200 Købenahvn N
Læs mere her.

Tommi's Burger Joint: Autentisk burgerrestaurant på Nørrebro

Nørrebro byder på et hav af lækre burgersteder, og heriblandt finder du blandt andet Tommi's Burger Joint, som ligger placeret lige ved runddelen. Tommi's Burger Joint byder på alt det, der hører en perfekt burgeroplevelse til: en snasket burger i en god briochebolle, fritter i lange baner og dåsesodavand. Hos burgerrestauranten på Nørrebro kan du vælge mellem alt fra en cheeseburger til en vegetarburger og nyde den i deres autentiske, diner-inspirerede restaurant eller bestille det som takeaway.

Adresse: Nørrebrogade 153, 2200 København N
Læs mere her.

Restauranter på Nørrebro, som er et besøg værd.
© Friheden

Friheden: Et Nørrebro-køkken med mad fra hele verden

Vil du gerne opleve den rigtige Nørrebro-stemning, så skal du helt klart ligge vejen forbi Friheden, som ligger på Den Grønne Sti ved Nørrebroparken. Selvom stedet nok mest er kendt for at være en pulserende bar med øl til SU-venlige priser om sommeren, så serverer de også lækker mad både morgen, middag og aften og fortjener en plads på listen over restauranter på Nørrebro, som er et besøg værd. Den hjemmelavede mad er inspireret af hele verden og er så vidt muligt lavet af økologiske råvarer. Besøger du Friheden en lun sommerdag, så benyt dig af deres siddepladser udenfor, hvor det vrimler med liv fra skaterne i skateparken og de mange nørrebrogensere, som er ude og gå tur.

Adresse: Friheden har ikke nogen adresse, men ligger placeret på Den Grønne Sti mellem Nørrebrogade og Hillerødgade.
Læs mere her.

Mahalle: Libanetiske favoritter

Selvom restauranten på Nørrebrogade ikke er den mest iøjnefaldende udefra, så må du ikke lade dig snyde – Mahalle giver dig nemlig en autentisk smagsoplevelse, der sender sanserne til Mellemøsten. Mahalle er kendt for sin traditionsrige mad, hvor du finder alle dine libanesiske favoritter som for eksempel falafelsalat og arabisk fladbrød. Maden serveres på smuk, klassisk mellemøstlig keramik, så et besøg på Mahalle vil være en oplevelse for alle dine sanser.

Adresse: Nørrebrogade 51, 2200 København N
Læs mere her.