alternativ åbningsscene til Sex and the City med Carrie Bradshaw
© Hbo Sex and the City

Sex and the Citys oprindelige introsekvens er helt forkert

Carrie Bradshaw uden tylskørt? Seriens skaber afslører et klip med seriens alternative åbningssekvens

Det er svært at nynne den festlige intromelodi til Sex and the City uden at tænke på Carrie Bradshaw, der slentrer gennem New Yorks gader iført et lyserødt tylskørt. Nu viser det sig, at det velkendte outfit oprindeligt ikke skulle have været en del af introsekvensen.

Psst … Derfor endte Sex and the City helt forkert

I stedet skulle Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw være klædt i en babyblå kjole. Det afslører seriens skaber, Darren Star, overfor Entertainment Weekly:

“Der var to outfit. Det ene bestod af tylskørtet, og så filmede vi også en scene, hvor Sarah Jessica bar en blå kjole og ikke fik vand på sig fra en forbipasserende bil. I den scene snubler hun i stedet, da hun ser sin egen reklame på bussen.”

Åbningssekvensen med det lyserøde oufit, som blev optaget for i New York i 1998, var ved at blive skrottet, fordi seriens producere ikke kunne forstå valget af tylskørt, forklarer seriens kostumedesigner, Patricia Field:

“Det var meget svært for producerne at forstå tylskørtet. Sarah Jessica og jeg kæmpede for det, og til sidst sagde Daren ’Okay, men jeg vil havde andre valgmuligheder’,” fortæller Patricia Field til Entertainment Weekly. Hun understreger yderligere, hvorfor tylskørtet var et perfekt match til Sex and the City:

“Det var sådan et genialt valg, fordi Carrie på en måde danser igennem sit liv i New York.”

Patricia Field fik som bekendt sin vilje, men hvis du er nysgerrig på at se, hvordan Sex and the City kunne have begyndt hvert afsnit, kan du se den alternative åbningsscene her:

Bagefter vil vi råde dig til at se den endelige åbningsscene og bedømme, hvilken version, der fungerer bedst.

Psst … Kan du ikke få nok af Sex and the City, er der dukket nogle fraklip op, som viser en helt anden vinkel på Samanthas forhold til Mr. Big.