Den bedste gløgg i København
© @Europa1989

Gløgg i København: Her får du den bedste version af den lækre juledrik

Intet smager og dufter af jul som et dejligt varmt glas gløgg. Selvom den hjemmelavede version af drikken smager fantastisk, har restauranterne og caféerne i København også deres bud på velsmagende versioner af gløgg, som du absolut ikke må gå glip af. Vi har her samlet en liste over, hvor du finder den bedste gløgg i København.

Noorbohandelen: Prisvindende gløgg i Torvehallerne

Hos Noorbohandelen i indre København finder du uden tvivl en af de bedste gløgg i byen. De har vundet prisen for Danmarks bedste gløgg hele tre gange i 2016, 2018 og 2019. Hos Noorbohandelen er de specialister i god vin og spiritus, og de har faktisk tidligere delt ud af hemmeligheden bag deres gløgg, som blandt andet, efter behag, tilsættes friskpresset appelsinsaft og en sjat hvid portvin.

Adresse: Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K
Læs mere her.

Den bedste gløgg i København
© @noorbohandelen_torvehallerne

Bevar’s: Kraftfuld, lys gløgg på Nørrebro

På denne hyggelige kaffe-, øl-, og vinbar i København finder du et vanvittigt lækkert alternativ til den traditionelle gløgg. Hos Bevar’s er gløggen lavet på hyldeblomst, hvidvin, en gavmild mængde portvin og caribisk rom samt økologiske appelsiner, søde kanelstænger, nelliker og anis. En blanding, som helt sikkert vil give dig varmen og få dig i det helt rigtige julehumør.

Adresse: Ravnsborggade 10B, 2200 København N
Læs mere her.

Ewalds Café & Brasserie: Folkets gløgg 2021

I hjertet af Frederiksberg finder du dette franske brasserie, som serverer en udsøgt gløgg i juletiden. Deres gløgg er faktisk så god, at de til Danmarksmesterskaberne i gløgg 2021 løb med folkets pris. Du kan både nyde gløggen i hyggelige rammer på caféen, og ellers sælger de faktisk også deres prisvindende gløgg på flaske. Så skal du holde julefrokost derhjemme, kan du nemt tage denne fantastiske gløgg med hjem og servere for dine gæster.

Adresse: Allegade 24A, 2000 Frederiksberg
Læs mere her.

Den bedste gløgg i København
© @brasserieewalds

Huks Fluks: Nyskabende gløgg i julestemning

På Gråbrødretorv i København finder du julehygge for alle pengene. Hos restaurant Huks Fluks er de passionerede omkring vin, og det kommer bestemt til udtryk i deres fantastiske gløgg. Tilbage i 2019 vandt Huks Fluks faktisk prisen for den mest nyskabende gløgg og blev omtalt som værende en gnist af en genistreg. Gløggen er nøje smagt til og kan uden tvivl bringe julestemningen frem, når du nyder den på det gamle torv i indre København.

Adresse: Gråbrødretorv 8, 1154 København K
Læs mere her.

Hahnemanns Køkken: Økologisk gløgg på Østerbro

Hahnemanns Køkken er en økologisk konceptbutik på Østerbro, som serverer en fantastisk gløgg i den søde juletid. Hahnemanns køkken er guldmærket i økologi og rummer faktisk både spiseri, bageri, kaffebar og kokkeskole. Men vigtigst er økologien, og derfor er det også i fokus med deres specialgløgg, som både kan nydes på den hyggelige café, men faktisk også tilberedes derhjemme, da der er mulighed for at købe gløggekstrakten i deres delikatessebutik.

Adresse: Sankt Kjelds Plads 14, 2100 Københan Ø
Læs mere her.

Den bedste gløgg i København
© @Hahnemannskokken

Hviids Vinstue: Historisk god gløgg

I deres historiske lokaler, som er næsten 300 år gamle, serverer Hviids Vinstue en gløgg med noget af en historie. I den autentiske og originale stemning indendørs kan du nyde deres berømte gløgg, som første gang blev serveret i 1954. Den samme opskrift bliver stadig brugt i dag, når de serverer deres gløgg, som de faktisk allerede begynder at producere i maj. Rødvin og portvin trækker med rosiner og krydderier, og senere tilsættes cognac og mørk rom. Efter den store efterspørgsel på deres gløgg er de begyndt at tappe det på flaske, som eksklusivt kan købes hos Hviids Vinstue, som kan være den perfekte mandel- eller værtindegave eller lignende.

Adresse: Kongens Nytorv 19, 1050 København K
Læs mere her.

Den bedste gløgg i København
© @Europa1989

Café Europa: Ægte julehygge i hjertet af København

Café Europa ligger på Amagertorv – verdens navle ifølge Søren Kirkegaard. Her kan du blandt julemarked og Strøgets julelys nyde en fantastisk kop varm gløgg, som er brygget på egen hjemmelavede opskrift. Gløggen er så god, at de faktisk deler ud af opskriften i deres egen kogebog, og kan nydes på caféen både med og uden alkohol.

Adresse: Amagertorv 1, 1160 København K
Læs mere her.

Christianshavns bådudlejning: En juleperle i hjertet af Christianshavns kanal

Vinterhytten på Christianshavn byder på gløgg og hygge. Du kan nyde et fantastisk glas gløgg med udsigt til Christianshavns kanal og komme rigtigt i julestemning i den hyggelige oase.

Adresse: Overgaden Neden Vandet 29, 1414 København
Læs mere her.

Tivoli: Gløgg i de hyggeliste juleomgivelser i Tivoli

Er du ikke allerede i julestemning, vil du uden tvivl komme det efter et besøg i Tivoli i december måned. Blandt andet hos boden Gløgg og Hygge kan du nyde et glas varm gløgg og samtidigt gå en tur rundt i julelandskabet i Tivoli. Som navnet lægger op til, er hyggen og en skøn juledag i den smukke forlystelsespark garanteret.

Adresse: Vesterbrogade 3. 1630 København V
Læs mere her.