De bedste mexicanske restauranter i København.
© Llama

Mexicanske restauranter i København: Her er de bedste spisesteder

Tacos, quesadilla og burritos. Det er blot nogle af de favoritter, som det mexicanske køkken byder på. Men hvor skal du tage hen for at finde de bedste mexicanske spisesteder i København? Vi har her samlet ni bedste mexicanske restauranter i København, som du ikke må gå glip af.

Italiensk, thai og vietnamesisk. København bugner med lækre restauranter og takeaway fra alle verdenshjørner. Og et køkken, som helt sikkert også er et besøg værd, er det mexicanske, hvor især tacos er en af de helt store favoritter.

Men hvor finder du de bedste mexicanske restauranter i København? Det mexicanske køkken er heldigvis begyndt at fylde mere og mere i det Københavnske gadebillede gennem de seneste par år, og i dag kan du finde masser af lækre mexicanske spisesteder i København, som alle byder på autentisk mexicansk mad til en overkommelig pris.

Er du også helt vild med det mexicanske køkken? Eller er du blevet inspireret til at prøve det? Fra Indre By, Vesterbro og Frederiksberg til Østerbro til Nørrebro – vi har herunder samlet de 9 bedste mexicanske restauranter i København til dig.

De bedste mexicanske restauranter i København.
© Mæxico

Mæxico: Smagfulde tacos i København

Er en af dine helt store mexicanske favoritter tacos? Så skal du helt klart besøge den mexicanske restaurant Mæxico i København – restauranten er nemlig et vaskeægte taco-paradis. Her har de især kastet deres kærlighed over den lille taco, som de laver i mange forskellige varianter. Udover tacos har Mæxico også et stor udvalg af bowls og snacks. Bestil en af Mæxicos tacos-menuer, eller benyt dig af deres 'all you can'-menu, hvor du kan få mad og drikke ad libitum på den mexicanske restaurant i København.

Adresser: Skindergade 36 Basement, 1159 København K, Guldbergsgade 3, 2200 København N og Vesterbrogade 58, 1620 København V
Læs mere her.

Mexicanske restauranter i København.
© Zócalo

Zócalo: Mexicansk restaurant med veganske muligheder i København

En af Københavns bedste mexicanske restauranter må være Zócalo, som er opkaldt efter det største torv i Mexico City. På dette torv mødes de lokale med deres familie og venner – præcis som Zócalo også håber på, at man vil gøre hos dem. Hos Zócalo kan du finde alt fra burritos og bowls til quesadillas – og så er det hele lavet fra bunden af nøje udvalgte råvarer. Zócalo er samtidig det oplagte sted for dig, der foretrækker en vegansk udgave af det lækre mexicanske køkken eller gerne vil undgå gluten: Du kan nemlig få næsten alle deres retter i glutenfrie og veganske versioner.

Adresser: Falkoner Alle 80, 2000 Frederiksberg, Nørrebrogade 140, København N & Tivoli Food Hall på Bernstorffsgade 3, 1577 København K
Læs mere her.

Mexicanske restauranter i København.
© Tacopop

Tacopop: Prisvindende mexicansk restaurant i København

Den mexicanske restaurant Tacopop i København har i år vundet Publikumsprisen hos European Street Food Awards, og spisestedet er derfor også bestemt et besøg værd. På Tacopop kan du få alle dine mexicanske favoritter, uanset om det er quesadilla, burritos eller nogle helt tredje. Nyd den færdiglavede mad som takeaway, eller prøv deres 'taco box', hvor du får alt det, som du skal bruge til at lave dine egne tacos derhjemme.

Adresser: Odensegade 20, 2100 København Ø, Smallegade 20, 2000 Frederiksberg og Blågårdsgade 1, 2200 København N
Læs mere her.

Mexicanske restauranter i København.
© Sánchez

Sánchez: Moderne mexicansk på Vesterbro

Hos Sánchez kan du nyde moderne mexicansk mad med et twist. De får alle deres majs til deres majsprodukter leveret fra gårde i Mexico, som bruger traditionelle landbrugsteknikker – så du er sikret en lækker, autentisk mexicansk smagsoplevelse. Sammensæt din egen menu, eller lad dig overraske med fem serveringer af køkkenets valg og nyd en lækker cocktail til. Har du endnu ikke besøgt denne mexicanske restaurant i København, kan det kun anbefales, at du gør det snarest muligt.

Adresse: Istedgade 60, 1650 København V
Læs mere her.

De bedste mexicanske restauranter i København.
© Llama

Llama: Mad inspireret af Latinamerika

Blandt Cofocos mange restauranter finder du den latinamerikanske restaurant Llama. Restauranten tager ikke kun inspiration fra det mexicanske køkken, men laver mad, der er inspireret af hele Latinamerika. Udover mexicanske favoritter som tacos byder menukortetet blandt andet også på anticucho og ceviche. Er du ude efter et sted, hvor du både kan spise god mad og holde en hyggelig fest med dine venner, så er Llama det oplagte sted – i weekenden forvandler restauranten sig nemlig til en cool bar med DJ fra klokken 22.

Adresse: Lille Kongensgade 14, 1074 København K
Læs mere her.

Mexicanske restauranter i København.
© Tacos Pastor

Tacos Pastor: Traditionel mexicansk restaurant i København

Hos den mexicanske restaurant Tacos Pastor kan du få mexicansk mad lavet ud fra det traditionelle mexicanske køkkens traditioner. Tacos Pastor serverer både tacos, gringas, burritos og diverse lækre sides, og bag restauranten står tre mexicanske søskende, så du er sikret en smagsoplevelse, der lever fuldt ud op til et autentisk mexicansk køkken. Nyd deres lækre mad i en af deres restauranter, eller besøg dem på Reffen på en lun sommerdag.

Adresser: Amagerbrogade 136, 2300 København S, Dag Hammarskjölds Allé 1B, 2100 København Ø & Refshalevej 167 Unit A, 1432 København
Læs mere her.

Domingo Taco Bar: Mexicansk mad med et nordisk twist

Domingo Taco Bar er en af de nyere mexicanske restauranter i København. Her kan du få mexicansk mad med et nordisk twist: Domingo Taco Bar har nemlig kombineret de varme mexicanske krydderier og smage med de nordiske sprøde og farverige grønsager. Besøg Domingo Taco Bars hyggelige restaurant i centrum og spis dig mæt i bowls, tacos, nachos og alt, hvad et mexicansk måltid ellers indebærer, eller tag det med som takeway.

Adresse: Fiolstræde 9, 1171 København K
Læs mere her.

De bedste mexicanske restauranter i København
© VACA

VACA: Mexicansk takeaway i København

VACA er blandt en af de mexicanske restauranter i København, som helt sikkert er et besøg værd. Hos VACA kan du bestille mexicansk takeaway, og deres mission er at vise danskerne, at man sagtens kan spise takeaway i hverdagen uden at gå på kompromis med kvalitet og madglæde. Maden tager udgangspunkt i det ægte mexicanske køkken, men bliver kombineret med sæsonens danske råvarer. Bestil en af deres færdige retter 'to go', eller få fornemmelsen af selv at have lavet maden med deres byg-selv taco kit.

Adresser: Valby Langgade 47, 2500 Valby & Trianglen 4, 2100 København Ø
Læs mere her.

Mexicanske restauranter i København.
© MexiHagen

MexiHagen: Mexicansk foodtruck på Nørrebro

Det mexicanske spisested MexiHagen serverer tacos og andre mexi-favoritter fra deres foodtruck på Nørrebro. Hos MexiHagen drømmer de om at lave Danmarks bedste tacos, og du kan vælge mellem 'The Extra Greasylicious' og 'Regular Juicy Version'. Opskriften har de fra en mexicansk mormor, som har lavet tacos i næsten 50 år – så du er sikret den helt rigtige mexicanske smagsoplevelse. Et besøg hos MexiHagen er helt klart en anbefaling værd, hvis du drømmer om mexicansk takeaway.

Adresse: Nørrebro bycenter, 2200 Nørrebro
Læs mere her.