© Dandelion Burger

Ondt i håret? Her finder du 3 steder, der kan kurere dine tømmermænd

Hvis man vil være prinsesse om natten, kan man også være dronning om dagen. Vi har fundet tre steder, der højst sandsynligt kan være med til at kurere dine tømmermænd, hvis du har været på dødsruten i København.

Dandelion Burger: Den 5-stjernede burger

Dandelion må være byens absolut mest hypede burgersted lige nu – og de lever fuldt op til forventningerne, hvis du spørger os – også når det gælder tømmermænd. Den anerkendte madanmelder, Søren Frank, har beskrevet burgeren som "NOMA-dræberen", hvilket gav os ekstra høje forventninger. Hemmeligheden bag den forrygende burger er, at køkkenet modtager et helt slagtedyr ad gangen og selv mørner og hakker kødet. De prepper også smagen med benmarv, så den bliver helt unik.

Adresse:
Nytorv 3, 1450 København K

Se deres menukort her.

© Dandelion Burger

Eat Crisp: Friteret kylling i alle afskygninger

Hos Eat Crisp finder du knasende sprødt kyllingkød i alle afskygninger. Uanset om du har lyst til wings, nuggets, burger eller en crisp dog (deres version af en hotdog), er du garanteret et sprødt og saftigt stykke fritteret kylling. Eat Crisp har både en fysisk restaurant på Fælledvej – som var deres originale sted – og nu også på Vesterbrogade.

Adresse:
Fælledvej 9, 2200 København N
Vesterbrogade 96, 1620 København V

Se deres menukort her.

© Eat Crisp

Ramen To Bíiru: Suppen der kurerer tømmermænd

Ramen To Bíiru er en af redaktionens absolutte yndlingssteder at tage hen, når tømmermændene skal plejes. Det siges nemlig, at den japanske suppe, ramen, har kurerende evner mod tømmermænd, og det kan vi så hermed bekræfte. Heldigvis behøver du ikke cykle hele byen rundt for at finde en Ramen To Bíiru, da de nu har fem restauranter i byen samt én i Terminal 2 i lufthavnen. Du kan også bestille take-away, hvis du er ekstra hårdt ramt.

Adresse
Bentzonsvej 23, 2000 Frederiksberg
Griffenfeldsgade 28, 2200 København N
Victor Borges Plads 6, 2100 København Ø
Valby Langgade 61, 2500 Valby
Enghavevej 58, 1674 København V

Se deres Ramen menukort her.

© Ramen to Bíiru