Scarpetta islands brygge restaurant amager

Restauranter: Her er de bedste spisesteder på Amager

Mangler du inspiration til, hvilket spisested du skal aflægge et besøg på Amager? Vi har her samlet en liste med de bedste restauranter på Amager, og du vil med garanti kunne finde en, som passer til dine smagsløg.

De bedste restauranter på Amager

Amager er kendt for mange ting, blandt andet sin flotte natur og de rolige kystområder. Men vidste du, at Amager også har et hav af lækre restauranter? Vi har her samlet de bedste spisesteder på Amager, som dine smagsløg vil elske. Guiden giver dig både bud på lækker frokost, vinbarer og mad fra det vegetariske køkken. Derudover vil den tage dig igennem en lang række internationale køkkener, hvor der blandt andet bydes på italienske perler, japansk sushi og comfort food fra Nordafrika og Mellemøsten.

Læs også vores guides til de bedste spisesteder i Indre by, på Frederiksberg, Christianshavn, Vesterbro og Østerbro.

Pirlo: Sæsonbaserede italienske retter på Amager

På Strandlodsvej finder du Pirlo – et baggårdsosteria i stemningsfulde lokaler, som byder på solidt håndværk, gode råvarer og italienske traditioner. Restauranten på Amager drager inspiration fra det regionale italienske køkken, hvor de serverer italienske klassikere som vitello tonnato, risotto limone og affogato.

Derudover byder de på et unikt italiensk vinkort, som de får fra Era Ora Wines prisbelønnede vinsamling.

Adresse: Strandlodsvej 42a (i gyden), 2300 København S
Læs mere her.

Restaurant Pirlo restaurant amager

@pirlocph

Toto vin- og spisebar: Ambitiøs comfort food fra hele verden

Toto vin- og spisebar er en søsterrestaurant til Pirlo. I restauranten på Amager har køkkenet fokus på middelhavets mange køkkener, men tager gerne gastronomiske afstikkere til blandt andet Asien, Sydamerika, Nordafrika og Mellemøsten. Dog vil du altid kunne finde små og større retter, snacks, charcuteri, oste og desserter på deres spisekort. Fælles for menuen er, at køkkenet altid har fokus på at lave ambitiøs comfort food i form af godt håndværk og gode råvarer.

Derudover vil du som minimum altid kunne finde 30 forskellige vine på glas, herunder både konventionelle vine og naturvine.

Adresse: Amagerbrogade 145, st tv, 2300 København S
Læs mere her.

Toto vin- og spisebar restaurant amager

@totovinbar

Alchemist: Holistisk Michelinoplevelse i særklasse

Restaurant Alchemist har to Michelinstjerner og ovenikøbet en Michelin green star for deres fokus på gastronomi og bæredygtighed. Chefkok Rasmus Munks mission med Alchemist har været at kreere noget dybere for at få mennesket til at tænke:

"Når det kommer til at minimere madspild, er industrien kommet langt. Jeg ser det som min mission at tage diskussionen et skridt videre og sætte fokus på det større billede. Hvis vi kan få folk til at stoppe op og tænke, er vi på vej mod forandring," skriver chefkokken blandt andet på restaurantens hjemmeside.

Alchemist fokuserer på at stimulere alle fem sanser og udforsker elementer fra teater, kunst, videnskab og teknologi. The experience byder på hele 50 retter, som serveres over fem akter, og varer mellem fire og seks timer, hvor du guides igennem Alchemists universer, mens dine sanser udfordres.

Adresse: Refshalevej 173C, 1432 København K
Læs mere her.

alchemist restaurant amager

@restaurantalchemist

© Søren Gammelmark Photography / @gammelmarkphoto

Scarpetta: Italiensk perle på Islands brygge

Scarpetta er en del af den populære spisekæde Cofoco. Når du træder ind på den italienske restaurant på Islands Brygge, bliver du ramt af både moderne og traditionsrige italienske vibes med blandt andet deres interiør, der indebærer fine, mønstrede tallerkener på væggene.

Menuen byder på retter fra det moderne italienske køkken, hvor kokkene ofte bliver inspireret af mad, som de besøgende måske ikke i forvejen kender til.

Spisekortet tilbyder også traditionelle retter som stracciatella, pizza, pasta og deres populære desserter, herunder citrontærte med marengs. Derudover tilbydes der også en separat vegetarmenu.

Adresse: Islands Brygge 81F, 2300 Copenhagen S
Læs mere her.

Scarpetta islands brygge restaurant amager

@cofoco

B'India: Økologisk og smagfuld indisk restaurant og takeaway på Amager

Når du træder ind på den indiske restaurant B’India på Amagerbrogade, bliver du mødt af moderne interiør med et indisk twist. B’India tager udgangspunkt i det nordindiske køkken fra Punjab-regionen, hvor chefkokken og grundlæggeren selv er opvokset. Punjab-køkkenet er især kendt for deres lamme- og kyllinge-curries som eksempelvis lamb korma og naturligvis butter chicken. Ud over deres smagfulde retter var B’India også de første i Skandinavien, som – inden for det indiske køkken – satte fokus på økologi, og restauranten har dermed haft Det Økologiske Spisemærke siden 2015. Ydermere er alt fra bæreposer, menukort og takeaway-skåle fremstillet af 100 procent genanvendt papir, så du kan med god samvittighed spise hos din lokale indiske restaurant på Amager.

Adresse: Amagerbrogade 146, 2300 Kbh S
Læs mere her.

B'india indisk restaurant amager

@bindia.dk

Mad & Kaffe: Afslappet stemning på Amagerbro

På Mad & Kaffe er atmosfæren uhøjtidelig, og unge såvel som gamle besøger restauranten til både morgenmad, frokost, middag eller blot en kaffe. Mad & Kaffe er især blevet populære for deres lækre byg-selv-brunch, hvor man udvælger henholdsvis tre, fem eller syv retter – en sikker vinder. Sidenhen har restauranten tilføjet et simpelt aftenkort, der blandt andet byder på burger, smørrebrød, tartar, salater og andre varme retter som chili con carne. Har man lyst til at blive længere tid i de hyggelige lokaler, tilbyder Mad & Kaffe også cocktails, vin og øl.

Adresse: Tyrolsgade 6, 2300 København
Læs mere her.

mad og kaffe restaurant amager

@madogkaffe

Restaurant 8tallet: Hyggelig oase i Ørestaden

Med udsigt over Kalvebod fælled restaurant 8tallet et perfekt bud på en hyggelig oase til en aften ude. Restauranten på Amager byder både på a la carte, selskabsmenuer samt koncertmenuer. 8tallet ligger nemlig et stenkast fra Royal Arena, så dette er en oplagt mulighed for at samle dit selskab inden jeres koncert. Hertil kan en vinmenu tilkøbes.

Udvalget på spisekortet byder på sublim morgenmad, for eksempel eggs benedict og smoothie bowls. Frokosten byder blandt andet på lækkert smørrebrød, og aftenkortet består af både fisk, kød, sliders og grønt. Derudover kan du også sagtens medbringe de små, da 8tallet har et udvalg af børneretter på menuen.

Adresse: Richard Mortensens Vej 81A, 2300 København S
Læs mere her.

Restaurant 8tallet restaurant amager

@restaurant8tallet

Il buco: Italiensk naturvin og sæsonfokuserede råvarer

Il buco åbnede i november 2011. Restauranten skifter menu alt efter sæson, da råvarerne – og dermed menuen – afhængiger af Il Bucos bæredygtige leverandørers udvalg. Restauranten byder på alt fra morgenmad, hjemmelavet pasta, drinks og vin – og derudover har de også et in house-bageri, som byder på det lækreste bagværk.

Adresse: Njalsgade 19C, 2300 København
Læs mere her.

Il buco restaurant amager

@ilbucocph

Corsa pizza: Napolitansk øko-pizza og antipasti på Amager

Hos restaurant Corsa Pizza på Amager får du napolitanske surdejspizzaer med de bedste råvarer fra Italien og Danmark. Napolitansk pizza kendetegnes ved, at pizzaerne bages eksplosivt ved høj temperatur i kort tid – dette gør, at fyldet forbliver friskt, og dejen får sine kendetegnende boblende leopardpletter. Surdejen hæves i fire døgn, inden den bages, så den opnår den smag og konsistens, en napolitansk pizza skal have. Menuen byder på antipasti som burrata, prosciutto og focaccia og naturligvis et hav af lækre pizzaer med fyld som bresaola, patata, svampe og salsiccia. Er du den kræsne i selskabet, serverer de også en simpel margherita – og har du plads til lidt ekstra, kan restauranten på Amager også tilbyde dig en enestående tiramisu til dessert.

Adresse: Islands Brygge 83B, 2300 København S
Læs mere her.

corsa pizza restaurant amager

John & Woo: Byg-selv-brunch og tastingmenuer

Hos John & Woo på Amagerbro træder du ind i de hyggeligste lokaler med et altid smilende personale. Restauranten på Amager kører med en byg-selv-brunch, så du selv kan sammensætte dine favoritter. Småretterne består blandt andet af svampetoast, croque madame og gambas pil pil. Derudover serverer de frokostklassikere som moules frites og rørt tartar. Til aften kan du få en tre-retters menu, og ellers er der mulighed for at bestille a lá carte. John & Woo byder kort sagt alt godt fra havet.

Adresse: Under Elmene 13, 2300 København
Læs mere her.

John og woo restaurant amager

@johnogwoo

Sticks’n’sushi: Farvestrålende sushi og japanske øl på Amager

I et gammelt krudthus fra 1776 finder du Sticks’n’sushi, som i 2016 overtog den fredede bygning. Lokalerne er derfor indrettet med respekt for omgivelser, som restauranten blot har givet et farverigt twist, og som får restauranten til at emme af varme, farve og hygge.

Hvis du endnu ikke har været på Sticks’n’sushi, er det på tide: Restauranten på Amager er naturligvis kendt for sin lækre sushi, men deres udsøgte sticks skal du også unde dig selv – lige fra pankopaneret kylling med wasabidressing til kejserhat med miso-kryddersmør og padron-peber med spicy gochujang. Er du hverken til for mange ris eller sticks, tilbyder de også salater med enten fisk, kylling eller i en vegetarversion. Restauranten tilbyder desuden et udvalg af lækre cocktails, vin og japanske øl. Hele oplevelsen kan nydes til synet af et åbent køkken, både fra spisebaren eller ved jeres eget bord. Er der plads til lidt sødt til kaffen, byder restauranten på Amager også på nogle helt enestående små desserter.

Adresse: Amager Strandvej 110, 2300 København S
Læs mere her.

sticksnsushi restaurant amager