Restauranter på Frederiksberg: Her er de bedste spisesteder

Frederiksberg er fyldt med hyggelige spisesteder, hvor du kan få en gastronomisk oplevelse, der byder på alt fra det lækreste smørrebrød til de bedste morgenmadsrestauranter. Hvor mange af stederne kender du?

Restauranter på Frederiksberg

Fra Amager og Vesterbro til Nordhavn og Østerbro. København bugner med lækre restauranter og spisesteder, hvor du kan få tilfredsstillet dine smagsløg med mad fra hele verden. Om du er til italiensk pasta og pizza, thai-retter, vietnamesiske nudelsalater og pho burger eller velsmagende bagværk, eller om du måske skal ud og nyde et godt glas vin på en af byens hyggelige vinbarer, er der råd herfor.

Bor du eller befinder dig i bydelen Frederiksberg, er der rig mulighed for at få en god gastronomisk oplevelse. Herunder guider vi til de bedste spisesteder på Frederiksberg.

Baby Babbo italienske restauranter Frederiksberg
© Baby Babbo

Baby Babbo

Restaurant med Frederiksbergs muligvis bedste pizzaer

Er der noget, de har styr på i den lille, hyggelige restaurant Baby Babbo på Frederiksberg, så er det italiensk madlavning – og det gælder lige fra deres hjemmelavede pasta til de udsøgte og indbydende pizzaer, stedet tilbyder. Ikke nok med at Baby Babbo leverer en velsmagende italiensk spiseoplevelse, så er deres brødudsalg bestemt også værd at lægge vejen forbi i weekenderne, hvor du kan få alt fra snurrer til lækre brød. Og så må du ikke snyde dig selv for at smage et glas eller to af deres lækre naturvine.

Adresse: Godthåbsvej 62, 2000 Frederiksberg
Læs mere her.

Polly restaurant morgenmad aften serveringer gammel kongevej
© Restaurant Polly

Polly

Restaurant på Frederiksberg, hvor du har lyst til at spise fra morgen til aften

Fra eggs benedict, bircher og french toast til morgen til svampe a la creme på toast, straciatella og tatar til aften. Det kan være svært at beslutte, hvornår på dagen du skal aflægge den lækre og travle restaurant midt på Gammel Kongevej et visit. Alt fra morgenmadskort til aftenkort er nemlig uden tvivl et besøg værd. Derfor er det også et held, at restauranten tilbyder en udsøgt kulinarisk oplevelse bestående af syv serveringer til aften, hvor du får smagt på lidt af hvert fra menukortet, hvis retter er helt umulige at vælge imellem.

Adresse: Gl. Kongevej 96, 1850 Frederiksberg
Læs mere her.

San Marco Junior Frederiksberg italiensk
© San Marco Junior

San Marco Junior

Restaurant på Frederiksberg med italienske rødder

Hos den hyggelige restaurant San Marco Junior får du en ægte italiensk restaurantoplevelse. Ikke nok med at menukortet består af en lang række italienske delikatesser som oste og charcuterie og populære italienske retter som ravioli og burrata, så har både ejerne og det garvede køkken også selv rødder i Italien. Derfor er du heller aldrig i tvivl om, at der er sørget for velsmagende mad samt venlig og vedkommende betjening, når du besøger restauranten på Frederiksberg.

Adresse: Falkoner Alle 10, 2000 Frederiksberg
Læs mere her.

Promenaden 1932 frederiksberg allé smørrebrød tatar københavn
© Promenaden 1932

Promenaden 1932

Restaurant med danske og franske klassikere på Frederiksberg

Klassikere er, hvad du finder på kortet hos restauranten, der er placeret i hjertet af Frederiksberg. Hvad enten du er til klassisk smørrebrød som karrysild eller æg og rejer, franske klassikere som rørt oksetatar eller croque madame, eller om du blot er til en pariserbøf eller klassisk cæsarsalat, så finder du det hos en af Frederiksberg Allés hyggeligste spisesteder, der tilmed er beliggende på en af Frederiksbergs mest idylliske adresser.

Adresse: Frederiksberg Allé 58, 1820 Frederiksberg C
Læs mere her.

Sokkelund frederiksberg café restaurant burger østers tatar stjerneskud
© Sokkelund Café & Brasserie

Sokkelund Café & Brasserie

Klassisk restaurant med et forfinet fransk touch på Frederiksberg

Hos den populære Café og Brasserie Sokkelund på Frederiksberg er der med garanti noget for enhver smag, hvad enten du er ude efter et lækkert morgen-, middags- eller aftensmåltid. Menukortet består af alt fra klassiske morgenmadsretter som croque monsieur og croque madame til lækre burgere, frisk skaldyr, saftige bøffer, klassisk smørrebrød og sprøde salater til frokost og aften. Hvis anledningen er til lidt ekstra god mad, kan restauranten selvfølgelig også klare de famøse Gillardeau-østers og den fineste caviar. Er vejret til det, kan du med fordel gå efter et af de hyggelige franske cafésæt udendørs, som er omgivet af hyggelig beplantning og fransk fortorvsstemning.

Adresse: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg
Læs mere her.

Meyers Deli Frederiksberg restaurant frokost aften
© Meyers Deli

Meyers Deli

Sæsonpræget restaurant for hele familien på Frederiksberg

Der er både noget for børn og vokse, hungrende og småsultne samt vegetarer og kødelskere på Meyers Deli midt på Gammel Kongevej. Menukortet spænder vidt hos restauranten, der ikke blot er kendt for sit lækre – og frisktbagte – brød, men som også tilbyder retter for enhver smag både morgen, middag og aften. Gå med traditionelle retter som fiskefrikadeller og flæsestegssandwich, eller giv dig i kast med en ærteburger med ærtebøf eller et snackbræt med hjemmebagt brød. Kommer du i hverdagsmorgenerne, kan du få din daglige portion skyr eller den klassiske omelet, mens weekenderne selvfølgelig byder på den udvidede brunch med hele molevitten.

Adresse: Gl. Kongevej 107, 1850 Frederiksberg

Sans Souci Frederiksberg smørrebrød klassisk dansk fransk bistro
© Sans Souci

Sans Souci

Dansk og franske klassikere på Frederiksberg

Asparges med hollandaise til forret, dagens fisk til hovedret og gammeldags æblekage til at slutte af på. Det er et bud på en god aften hos den lækre Frederiksberg-placerede restaurant Sans Souci, som har ligget på adressen siden 1902, og hvor der kræses for besøgende med et stort og lækkert udvalg af smørrebrød til frokost og traditionelle danske retter og franske bistroklassikere til aften. Desuden har restauranten på Frederiksberg også en vinstue, hvor du finder et nøje kurateret udvalg af gode flasker i forskellige prislejer.

Adresse: Madvigs Allé 15, 1829 Frederiksberg
Læs mere her.

Ewalds Frederiksberg fransk tatar bearnaise moule frites
© Ewalds Brasserie

Ewalds Brasserie

Brasserie og restaurant med franske klassikere på Frederiksberg

Der er skruet helt op for de gode franske retter hos den hyggelige og uformelle restaurant og brasserie Ewald på Frederiksberg. Restaurantens aftenmenukort består af lækre, solide retter som tatar, peberbøf, Bourgognesnegle, kalvebrisler, moules frites og selvfølgelig bearnaisesauce. Der er altid kræset for maden, både i form af smag og æstetik, og derfor er du også sikker på et velsmagende og mættende måltid, uanset hvilken af de lækre retter du bestiller.

Adresse: Allegade 24A, 2000 Frederiksberg
Læs mere her.