© Sofie Bang

Sofie Bang: Her skal du spise i Århus

Bor du i Århus eller skal du måske forbi i den nærmmeste fremtid? Vi har spurgt Sofie Bang om hendes tre go-to steder i Århus – måske en af dem også bliver din næste favorit. Læs med nedenfor og find dit næste spisested i Århus.

BARDOK: Deleretter med vennerne

"Bardok er et af mine favorit-spisesteder i Århus, fordi de har en cool og afslappet vibe, som jeg synes er svær at finde andre steder i byen. Jeg er vild med at komme på Bardok med mine veninder – især hvis vi skal spise en middag inden en bytur. Når jeg er på Bardok, kan jeg godt lide at bestille lidt forskellige retter, men det er stensikkert at deres suppe-dumplings og bønnesalat kommer på bordet."

II LOCALE: Byens bedste pizza

"Il Locale laver uden tvivl Århus' bedste pizza, og deres antipasti er jeg også helt vild med. Il Locale er klart mit go-to sted til en sen frokost, og så er det en bonus, at du kan sidde ude foran og spise din frokost og nyde solen, når den endelig er fremme. Mine to go-to bestillinger er altid en West Coast eller Potato Head pizza, og så bestiller jeg trøffelmayo til at dyppe skorperne i."

MASVINO: Hyggelige omgivelser

"Jeg elsker alt ved tapas og Masvino serverer det i de hyggeligste omgivelser, så her kommer jeg, hvis jeg virkelig har lyst til tapas. Jeg tager ofte på Masvino, når jeg skal have en hyggelig date-night med min kæreste. På Masvino skal jeg altid have Charcuteri og selvfølgelig en masse ost."