Broens_teaser
© Broens gadekøkken

Tidligere Noma-kok åbner biks på Broens Gadekøkken

Broens Gadekøkken åbner 24. marts, og der er flere nyheder på menuen. Vi glæder os især til at prøve den mexicanskinspirerede menuen hos Hija de Sanchez, som er stiftet af tidligere kok på Noma, Rosio Sanchez.

Broens Gadekøkken blev åbnet i maj 2018 på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen i København og har siden da vundet stor popularitet blandt madentusiaster. På Broens Gadekøkken kan du opleve en smeltedigel af madboder, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden i vaskeægte street food style.

I år glæder vi os ekstra meget til at Broens Gadekøkken åbner op for gæster, for der er blevet tilføjet hele tre nye madboder til udvalget – herunder Hooked, Phago og tacobiksen, Hija de Sanchez. Heldigvis skal du ikke vente særlig længe for at prøve menuen hos de nye madboder – og forhåbentlig i solskinsvejr.

Hija de Sanchez

Hija de Sanchez byder på en simpel menu, med deres foretrukne tacos og desserter. De anvender produkter fra Mexico, mens de finder inspiration fra lokale produkter – de anvender eksempelvis kun den særlige heirloom-majs fra Mexico til deres majsprodukter. Derudover er deres majs produceret fra små producenter i Mexico, som bruger traditionelle landbrugsteknikker til at dyrke økologiske og bæredygtige afgrøder. Hos Hija de Sanchez tror de på at være socialt ansvarlige på den måde de indkøber og repræsenterer de ingredienser, der kommer fra Mexico.

Hooked

Måske kender du allerede Hooked? Den uformelel fiskerestaurant, der serverer friskfanget fisk og skaldyr. De har lokationer flere steder i København og servere altid mad med gode råvarer. Nu finder du dem også i Broens Gadekøkken, hvor de serverer deres populære poke bowl.

Phago

Phago repræsenterer middelhavskøkkenet på bedste vis. Her laver de deres egne saucer og fermenterer deres egen vinaigrette – og så er det desuden naturlige, veganske og vegetariske retter. Familien af de smage, du finder på menuen hos Phagos, stammer fra hele det salte og solrige middelhavsområde. Menuen er sund, frisk og sæsonbaseret – og så er det hjemmelavet.