© tosultnepiger

To Sultne Piger anbefaler: Varm chokolade

Kvinderne bag den anonyme Instagram-profil @tosultnepiger giver deres bud på steder, du ikke vil gå glip af. Drik varm chokolade à la to sultne piger: Som en prinsesse, på budget eller med sprut i?

Vi er vilde med to sultne pigers måde at tilgå restaurations-verdenen på, og hvem vil ikke gerne have en anbefaling fra de to sultne sjæle selv?

I denne uge kan du drikke varm chokolade à la to sultne piger.

Tjek også sidste uges anbefaling til en hidden-gem i bolle med ost gamet og følge pigernes instagram for flere gode tips🔥: tosultnepiger

© laglacedk

VARM CHOKOLADE A LA TO SULTNE PIGER

"Varm chokolade hos Frederiksberg Chokolade og Peter Beier på Østerbro er virkelig gode, og La Glace er jo en klassiker hvis man vil være lidt prinsesset.

Men for guds skyld tag en kop kaffe i stedet, hvis du skal derind og spise kage, ellers får du et sukkerchok. Men vi er ærligt ik de store varm choko drikkere - jo måske med sprut i, men hvor kan man få det?"

Med inspiration fra to sultne piger, har vi derudover dykket ned i de tre nævnte caféer og undersøgt, hvordan den varme chokolade bliver lavet, så du frit kan vælge din favorit.

Hvis du også er til alkohol i din cacao, kan vi her fra redaktionen anbefale en Lumumba som både fungerer kold (med rom) og varm (med cognac). God fornøjelse!

© frederiksbergchokolade

Frederiksberg Chokolade

Varm chokolade med og uden flødeskum. Her kan du nyde de sjove, fyldte chokoladekugler i flere varianter, som blot skal omrøres i varm mælk - og her er der faktisk mulighed for at få en fyldt chokolade med rom smag ;-)

Peter Beier

Peter Beier laver varm chokolade til enhver smag. Her kan du vælge præcis den chokolade du er til, om det er lys, mørk eller hvid. Dog anbefaler de selv deres Speciel Blend 71,6%. Derudover kan du købe deres pyramide-chokolader med hjem, som blot skal omrøres i varm mælk, så du kan få en luksus varm chokolade på alle tidspunkter af døgnet.

© laglacedk

LA GLACE

La Glaces varme chokolade er lavet med sødmælk, flødeskum og chokoladeblokke. Den serveres med flødeskum og selvom en kop burde være nok, er det værd at vide, at man er altid er velkommen til en refill på La Glace.