hårmode
© Anna Stokland

Disse kendis-frisurer definerede hårmoden i 2022

... og noget tyder på, at de stadig vil influere os i 2023

Flere internationale stjerner valgte i 2022 at foretage store ændringer i deres frisurer, og noget tyder på, at de nye trends kommer til at følge os ind i det nye år. Anne Hathaway startede året ud med at få klippet pandehår og blev stærkt forfulgt af GOT-stjernen Maisie Williams, der gik hele vejen og blev karseklippet.

Senest er model of the year, Bella Hadid, endnu engang gået blond – ikke en hvilken som helst blond. Bellas hår har i denne gang fået en strawberry blonde tone. Vi er spændte på at se, hvor mange der vil gå samme vej i det nye år. Bella Hadid har gang på gang vist sig for at være firstmover, når det kommer til mode- og skønhedstrends – så det ville ikke være overraskende, hvis denne hårfarve udvikler sig til at blive en trend i 2023.

Især én helt bestemt frisure har domineret hårmoden i 2022, og vi tror på, at trenden først lige er begyndt. Det er den populære bob cut frisure, der er tale om – både Zendaya og Selena Gomez har kastet deres kærlighed på frisuren, og siden da er de danske top-modeller, Helena Christensen og Josephine Skriver, også røget med på bølgen.

Herunder kan du se billeder før og efter kendisserne overgav sig til populære frisure – måske du bliver inspireret til selv at lade de lange lokker falde til jorden i frisørstolen.

Helena Christensen

Selena Gomez

Zendaya

Josephine Skriver

Håndplukket til dig