Ny neglelak er en verdensnyhed
© Victor Jones

Denne neglelak er en verdensnyhed

En ny og uventet form for neglelak kan meget mere end at pynte på neglene – og så er den verdens første af sin slags

2017’s negletrends er generelt en del mere afdæmpede end de tidligere sæsoners vilde tendenser med pels, sten og lange negle. Men med en ny og meget speciel lak bliver årets neglemode taget til et helt nyt niveau, som hverken er kedeligt eller simpelt.

Det nyeste tiltag inden for lakker er nemlig neglelak med smag. Den verdensomspændende markedsplads Groupon står bag tiltaget, og den første variant kommer med smagen af boblende prosecco.

Nyheden blev lanceret i mandags og udkommer i anledningen af mors dag, som bekendt falder søndag 14. maj. Neglelakken er passende døbt Proessco Polish og er udformet som en halvgennemsigtig guld lak med masser af glimmer.

Bobler og beauty

“Vi har kombineret vores kærlighed til manicure og prosecco i denne neglelak, som er lavet af prosecco og lugter og smager ligesom den virkelige vare. Med en delikat guld glans smager neglelak udsøgt og giver dig den sjove af smag uden et ømt hoved næste dag,” udtaler Groupon.

Selvom neglelakken rent faktisk indeholder prosecco, er den også spækket med kemikalier, og derfor kommer lakken med en advarsel om, at den altså ikke skal drikkes – hvis nogen skulle være i tvivl.

Groupon sender desværre ikke neglelakken til Danmark endnu, men hvis den nyder så stor succes, som man kunne forvente, skal danske kvinder nok også snart kunne få prosecco-negle.

Du kan se neglelakkens lanceringvideoen herunder.