Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

mascara © Lancome

Er dette årets bedste mascara?

Vi har samlet de bedste nye skønhedsfund, og her finder du blandt andet mascaraen, som giver de smukkeste vipper, der forbliver pæne hele dagen – selv efter en cykeltur i regnen.

Nem fugt på spray, læbepomade, som giver flotte, glansfulde læber, og vippeforlængende mascara er bare nogle af månedens skønneste nyheder. Vi har samlet de bedste her.

1603988780-Sérum_ouvert_r
1 / 7

Super serum

Det er, hvad Nuxe har kaldt deres nye lancering, som indeholder hyaluronsyre indkapslet i små bobler af naturlige botaniske oliepartikler. Det giver et serum, der smelter ind i huden og hjælper på tør og træt hud. Smør ansigt og hals morgen og aften.

NUXE hos Magasin.dk
Super serum (10)
595 kr.

Lancome-Mascara-Lash-Idole-Full-Size-9ml-000-3614273066365-Open
2 / 7

Vægtløse vipper

Få lange buede vipper, som selv efter flere lag hverken klumper eller føles tunge, med Lancômes nye, vægtløse mascara. Den kan desuden bryste sig af at holde utroligt lang tid på vipperne uden at drysse i løbet af dagen, og vil endda blive siddende – selv efter en lang cykeltur i regnen. Vi tror derfor på, at den bliver en af 2021's bedste mascara-lanceringer.

LANCÔME hos Magasin.dk
Lash idôle mascara i glossy black
230 kr.

MAC-2021-Glow-Play-Lip-Balm-Social-Ambient-Balm-Blush-1200x1200.
3 / 7

Legende let

Vil du have farve på læberne, som ikke skal påføres med militant præcision, er Macs farvede læbepomader et legende let alternativ.

MAC
Glow play lip balm
155 kr.

meraki_SS21_Sun_1_CH
4 / 7

Solstrejf

Det føles måske lidt tidligt at tænke på solfaktor, men det er faktisk allerede nu, at du skal beskytte ansigtet mod solens stråler. Prøv for eksempel en solcreme fra Merakis sollinje, hvor udvalgte produkter nu også byder på let duft af blomster.

MERAKI hos Matas.dk
Facial sun lotion mildly scented
225 kr.

The-Body-Shop-Drops-of-Youth™-Bouncy-Jelly-Mist-57-ml-150-2
5 / 7

Mist med mere

Fra kun at have været en sjaskvåd opfrisker er din mist i dag spækket med ingredienser på højde med et serum – men med den klare fordel, at misten er langt nemmere at bruge på tørstig hud i løbet af dagen. Det gælder også for The Body Shops nye mist med ekstrakt af edelweiss, hvor hvert pift plejer og beskytter mod forurening, der hænger i luften fra blandt andet støv og kemikalier.

THE BODY SHOP
Drops of youth bouncy jelly mist
150 kr.

Crème_Verte_Espoir_A.R._50ml_RVB_HD
6 / 7

Rødmen

I Skandinavien er vi mange, der melder om pletvis rødmende hud eller den kroniske hudsygdom rosacea. Biologique Recherche har netop relanceret deres lækre nougatfarvede creme til at mildne rødmen. Den beskytter mod ydre faktorer, der forværrer rødmen, og virker sammentrækkende på de små blodkar i huden, så det rødmende udtryk dæmpes.

BIOLOGIQUE RECHERCHE
Creme verte espoir a. r.
679 kr.

Forhandles blandt andre hos Skinexpert.dk

COS_2102_shampoo_mix
7 / 7

Simpelthen

Eksem og allergiske reaktioner er nogle af de udfordringer, som har motiveret de to svenske frisører Johanna Lindskoug og Cecilia C. Nilsson til at grundlægge det skånsomme og bæredygtige hårmærke Bruns. Som frisører mærkede de nemlig på egen krop, hvad daglig brug af skrap hårpleje havde af konsekvenser for dem og kunderne i salonen, og Bruns er derfor lavet med 100 procent naturlige ingredienser. Ambitionerne for Bruns rækker dog ud over milde ingredienser, da de også prioriterer bæredygtige produktionsforhold, hvorfor Bruns bliver lokalt udviklet i den svenske by Lund. Den milde hårpleje sendes heldigvis til Danmark via deres webshop.

BRUNS
priser fra 60 til 375 kr.