© Amalie Star

Amalie Star: "Denne hårspray har samme duft, som nyvasket hår hos frisøren"

Til dagligt inspirerer Amalie Star sine 339-tusinde følgere på Instagram. Vi har spurgt hende, hvilke stylingprodukter hun bruger, for at få langt, sundt og velduftende hår. Få svaret her.

Polishing Primer fra Gisou

"Jeg bruger dette produkt både før og efter, jeg har sat mit hår. Jeg ved ikke helt, hvad man normalt skal gøre, men jeg har bemærket, at mit hår dufter godt og holder bedre, hver gang jeg bruger dette produkt – hvis jeg eksempelvis krøller mit hår, så holder krøllerne meget bedre, når jeg bruger dette produktet. Love!"

"Derudover laver Gisou generelt bare fantastiske hårprodukter! Du bliver nødt til at tjekke Negin Mirsalehi's hår ud, det er så smukt – hun er skaberen bag Gisou. Mit ultimative favoritprodukt fra Gisou er dog dette – jeg har generelt svært ved at tømme produkter, men efter jeg fik tømt den her, gik jeg med det samme ud og købte en ny, som jeg allerede er halvvejs igennem. Love it!"

Hairspray fra Lernberger Stafsing

"Endnu en favorit er Hairspray fra Lernberger Stafsing. Jeg har versionen med strong hold, og jeg har forelsket mig helt og fuldkomment i den. Den har en duft, der minder mig om den duft mit hår har, når jeg kommer ud fra frisøren – og så har jeg aldrig prøvet en hårspray, som holder så godt på frisuren, som denne gør. Jeg elsker den så meget og vil til hver en tid anbefale den."

Håndplukket til dig