© Anna Stokland

Eksperten har talt: Sådan skal dit hår se ud i 2023

Vi er netop trådt ind i et helt nyt år, og det betyder selvfølgelig nyt hår. Vi har talt med Mie Harritz, som er en af kvinderne bag den succesfulde frisørsalon Grau, og hun har løftet sløret for hvilke frisurer, der vil dominere i det nye år.

Bob-style i forskellige længder

Mange valgte i løbet af 2022 at springe i frisørstolen for at få en version af bob-frisuren, og ifølge Mie Harritz vil trenden fortsætte i 2023 – dog i forskellige længder.

Bob-frisuren er populær, fordi den er tidsløs, og så kan den bæres af alle – uanset hårtekstur. Frisuren findes i forskellige variationer og kan nemt tilpasses til at smigre lige præcis din ansigtsform eller dine ansigtstræk – alt afhængigt af frisurens længde, snit og lag. Derudover er det en forholdsvis nem frisure at style, og den er også nem at vedligeholde med regelmæssige ture til frisørsalonen.

Kort og godt

Mie Harritz fortæller også, at den korthåret frisure helt klart også bliver en trend, du kan regne med at se mere til i 2023 – især hos de unge. Den korthårede frisure har længe været et symbol på frygtløshed – en note der, alt andet lige, er en gode én af slagen at starte det nye år på.

Allerede i 2022 så vi en række af seje og inspirerende kvinder, der lod de lange lokker falde til jorden for i stedet at rocke en korthåret frisure – kvinder såsom skuespillerinderne Maisie Williams og Emma Watson.

Hvis du har svært ved at beslutte dig for hvilken variation af den korthårede frisure, der passer til dig, så er et godt tip at tage udgangspunkt i din hårtekstur – og så er det selvfølgelig altid en god idé at spørge din frisør til råds.

Mørkt, langt og glansfuldt

I løbet af 2022 har vi set en del blonde skønheder, såsom Gigi Hadid og Hailey Bieber, skifte det blonde ud med en smuk, mørk hårfarve – og ifølge Mie Harritz kan vi forvente at se flere følge i deres fodspor i 2023.

Men det er ikke en hvilken som helst mørk hårfarve, der er tale om. Trenden med de mørke, lange lokker handler om at skabe en hårfarve med detaljer og dimensioner, der er bygget op ad flere forskellige dybe nuancer.

Hvis du planlægger at blive brunette i det nye år, kunne denne frisure måske være en inspiration til dig.

Håndplukket til dig