Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sainabou chune

Håreksperten: "Dette produkt redder altid dårlige hårdage”

Håret er i fokus, ikke bare når den svenske hårstylist Sainabou Chune er på arbejde, men også i hendes personlige skønhedsrutiner.

Både i privaten og på arbejdet er det håret, som er i fokus hos den svenske hårstylist Sainabou Chune. Hun kender derfor de bedste tricks og produkter, som både fungerer backstage under diverse fotoskydninger og derhjemme på badeværelset som en del af hendes egen hår- og skønhedsrutine.

Vi har talt med eksperten, som blandt andet anbefaler en meget alsidig hårspray og understreger vigtigheden af at lære sit hår at kende for at finde de helt rette produkter.

COS_2101_1811001_1
1 / 6

Hvilke skønhedsprodukter vil du nødigst undvære?

“Klairs Supple preparation facial toner, Freshly juiced vitamin drop og cremen Rich moist soothing cream, fordi de giver mig en lækker glød, som gør, at jeg næsten ikke behøver makeup.”

KLAIRS hos Zalando.dk
Supple preparation facial toner
189 kr.

COS_2101_image_9bb899f6-42ed-4aa7-ae23-b8907bd1c609_800x
2 / 6

Hvad er dit go to-trick på dage, hvor håret bare ikke vil, som du vil?

“På dårlige hårdage sætter jeg altid håret op med en pæn scrunchie i en løs eller stram knold, alt efter hvordan mine krøller er den dag. Lige for tiden bruger jeg en silkescrunchie fra Urban Hair.”

URBAN HAIR
Uha mulberry silk scrunchie
259 kr.

COS_2101_hydratingcurlcremelarge_2048x
3 / 6

Har du et hemmeligt skønheds- eller hårtip?

“Hav tålmodighed med dit hår, og lær at forstå det. Det er også vigtigt at finde ud af, hvilken slags porøsitet dit hår har, så du kan finde de bedste produkter til din hårtype.”

ONLY CURLS
Hydrating curl creme
135 kr.

COS_2101_balm_dotcom_coconut_crunchy
4 / 6

Hvad har du altid i din taske?

“Håndsprit, en scrunchie, hårnåle og Glossiers Coconut balm dotcom.”

GLOSSIER
Coconut balm dotcom
90 kr.

COS_2101_arganolja-arganolja-kroppens-absolut-basta-van-60-ml-1_2000x
5 / 6

Har du et godt hårråd, som flere burde kende?

“Beskyt håret om natten ved at sove med det bundet op i et satin- eller silketørklæde. Det giver mindre friktion og dermed færre filtreknuder.”

Hvordan plejer du dit hår?

“Jeg vasker det en til to gange om ugen og prøver at få brugt en hårmaske en gang ugentligt. Jeg afslutter altid badet med en leave in-creme og en gel. Har jeg travlt, bruger jeg min Dyson Supersonic-hårtørrer med diffuser til at tørre håret hurtigt, og hvis jeg har god tid, lader jeg det lufttørre og fordeler til sidst et par dråber olie i håret.

Om vinteren prøver jeg at sætte mit hår i mere beskyttende frisurer, for eksempel fletninger eller weaves. Det beskytter håret, fordi dets ender er gemt væk, hvilket dermed minimerer det daglige slid af spidserne.”

BODY BAZAR
Arganolie
295 kr.

610BQEGYboL._SL1500_
6 / 6

Hvilket produkt har du oftest anbefalet andre at prøve?

“Når jeg styler hår i forbindelse med mit arbejde, foretrækker jeg altid Color Wows hårspray Pop & lock high gloss. Den er så alsidig – du kan få superblankt hår med den, og den lægger viltre hår ned og kan bruges til at skabe et lækkert wet look, uden at håret føles for fedtet eller tungt.”

COLOR WOW
Pop & lock
169 kr.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev