læbepomade
© Dior

Skønhedsredaktøren: “Jeg kan ikke undvære denne læbepomade”

Skønhedsredaktør Marie Alkestrup har fundet en ny favorit, når læberne kræver ekstra beskyttelse i det kolde forårsvejr.

Selvom foråret så småt er på vej, er det stadig koldt udenfor. Derfor beskytter skønhedsredaktør Marie Alkestrup huden i kulden med fed smørelse på læber og hænder – og holder samtidigt corona-humøret højt med en ny parfume og veldrejet keramik til hjemmet.

1 / 7

“Det er det indre, der tæller … men er det ydre også pænt, gør det kun glæden større, som med denne tørshampoo.”

ELALUZ hos Net-a-porter.com
Dry texture finishing spray
ca. 369 kr.

læbepomade
© Dior

2 / 7

“I Diors relancering af Rouge Dior finder du forskellige nuancer af nude læbestifter, som fås i etuier, der som noget nyt kan genopfyldes.”

DIOR
Rouge dior
305 kr. Refill, 245 kr.

3 / 7

“Mine læber skriger på fugt i kulden, og Beauté Pacifiques nye læbepomade falder derfor på et tørt sted – bogstaveligt talt.”

BEAUTÉ PACIFIQUE
Cherry-luscious lip balm i peppermint flavour
129 kr.

4 / 7

“Smykkedesigner Anissa Kermiche har med sine finurlige keramikvaser tilføjet keramiker til CV’et. Hjemme hos mig skal de bruges til at huse mine mange makeuppensler.”

ANISSA KERMICHE
Vaser
fra 520 kr.

5 / 7

“Vi kan ikke rejse, men det er dog muligt at drømme sig til varmere himmelstrøg. Det gør jeg til duften af Étoile Filante med noter af Osmanthus-blomsten fra Østasien.”

LOUIS VUITTON
Étoile filante 100 ml,
1.650 kr.

6 / 7

“Når hænderne skal plejes, vender jeg altid tilbage til min favorit fra Aesop, der dufter af mandarin.”

AESOP
Resurrection aromatique hand balm
190 kr.

7 / 7

“CBD er en populær ingrediens – og essensen i svenske Mantles sortiment. Deres The original oil indeholder økologisk hampekstrakt, og tre dråber under tungen giver bedre nattesøvn, ligesom at olien samtidigt beroliger uren hud og fugter frostbidte kinder.”

MANTLE hos Hollygolightly.dk
The original oil
1.005 kr.

Håndplukket til dig