© Anna Stokland

Stjernes smarte tip mod porer på næsen går viralt

Modellen Chrissy Teigen delte for nyligt sit tip mod de mørke prikker på næsen, og internettet er vilde med det geniale trick, som inkluderer et mundbind.

Store mørke porer på næsen er noget, som kan irritere, når man tager et grundigt kig i spejlet – specielt hvis det er den slags spejl, som forstørrer spejlbilledet. Men selvom det kan være irriterende at være indehaver af de mørke prikker, er det skam helt normalt, og næsten alle har dem, inklusive Hollywood-stjernerne. Det er den amerikanske model Chrissy Teigen bevis på, da hun for nylig delte sit råd til at få bugt med dem – og dette tip er nu gået viralt med næsten en halv million likes på Instagram.

Håndplukket til dig

Håndplukket til dig

Vil du selv prøve de effektive næsestrips, skal huden være ren og derefter fugtes godt med vand, før du klistrer strippen fast. Lad den virke i et kvarter, hvor strippen suger keratinen i din hudorme til sig. I takt med at strippen tørrer ind, klistrer keratinen sig fast på papiret. På den måde hives de løsrevne hudorme ud af porerne, når du igen hiver strippen af.

Næsestrips er et af de mest effektive midler mod de mørke porer og kan med fordel bruges en gang om ugen. Husk at fugte huden bagefter.