Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Rebecca Minkoff Spring-Summer 2021New York, September 2020 © Anna Stokland

Stjernes smarte tip mod porer på næsen går viralt

Modellen Chrissy Teigen delte for nyligt sit tip mod de mørke prikker på næsen, og internettet er vilde med det geniale trick, som inkluderer et mundbind.

Store mørke porer på næsen er noget, som kan irritere, når man tager et grundigt kig i spejlet – specielt hvis det er den slags spejl, som forstørrer spejlbilledet. Men selvom det kan være irriterende at være indehaver af de mørke prikker, er det skam helt normalt, og næsten alle har dem, inklusive Hollywood-stjernerne. Det er den amerikanske model Chrissy Teigen bevis på, da hun for nylig delte sit råd til at få bugt med dem – og dette tip er nu gået viralt med næsten en halv million likes på Instagram.

På Instagram delte Chrissy Teigen et billede af sig selv, sin mand musikeren John Legend og deres to børn. Det kunne ved første øjekast ligne et helt almindeligt familiebillede taget i en ualmindelig tid, da Chrissy Teigen bærer et Covid19-mundbind, men under Teigens maske titter en såkaldt nosestrip (næsestrip) frem. En næsestrip er lavet til at fjerne de sorte hudorme, som suges ud af porerne, når næsestrippen igen hives af huden på næsen.

Teigen udnytter dermed på smarteste vis, at mundbindet skjuler næsen, og bruger lejligheden til at fjerne sorte hudorme med dette Life hack, som Teigen selv beskriver det i teksten til sit Instagram-opslag:

“Lifehack: Brug en næsestrip under dit mundbind. Pas på dig selv og få de ubudne sorte porer væk.”

Vil du selv prøve de effektive næsestrips, skal huden være ren og derefter fugtes godt med vand, før du klistrer strippen fast. Lad den virke i et kvarter, hvor strippen suger keratinen i din hudorme til sig. I takt med at strippen tørrer ind, klistrer keratinen sig fast på papiret. På den måde hives de løsrevne hudorme ud af porerne, når du igen hiver strippen af.

DOWN-TO-THE-PORE-IMAE-GALLERY
1 / 1

Næsestrips er et af de mest effektive midler mod de mørke porer og kan med fordel bruges en gang om ugen. Husk at fugte huden bagefter.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev