Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Streetfashion Spring-Summer 2021Paris, September 2020 © Anna Stokland

Nyt produkt er som skabt til at bruge under mundbindet

Vil du have færre urenheder og irritationer på huden under mundbindet, er denne plejende nyhed det oplagte valg.

Tiltrængt pleje til huden under mundbindet, forførende farve til kinderne og miljøvenlige børster til at rede lokkerne ud med. Blandt vinterens nye skønshedslanceringer, er det særligt to nye plejeprodukter, som har fanget vores interesse. De er begge udviklet til at berolige irriteret eller uren hud, som kan, uanset om du er teenager eller i midt-40'erne, blive yderligere fremprovokeret ved hyppig brug af mundbind.

COS_2101_3605533117156_GENIFIQUE_MICROBIOME_30_ML-1
1 / 7

Under masken

Har du prøvet at bære mundbind i myldretiden, kan du nok skrive under på, at det bliver ret varmt under masken. Det kan have konsekvenser for huden. Ifølge Lancôme udfordrer de varme temperaturer under mundbindet hudbarrieren, så det er en god idé at bruge styrkende pleje. Serummet Génifique er blevet relanceret med endnu højere indhold af præ- og probiotika, som styrker den beskyttende hudbarriere ved at dyrke de gode bakterier i huden.

LANCÔME hos Matas.dk
Advanced génifique,
30 ml for 590 kr.

COS_2101_ccc-ma2020-04-0002-cmyk
2 / 7

Kindrødt a la Chanel

Giv kinderne lidt glødende magi med Chanels vinterkollektion, som byder på blandt andet metalskinnende blush.

CHANEL
Les chaînes de chanel illuminating blush powder
485 kr.

COS_2101_Cleanance-women-smoothing-night-care-30ml-packshot-600x725-3182770205589
3 / 7

Teenlife

Urenheder hører ikke kun teenageårene til, men kan ramme i alle aldre. Avène lancerer nu en ny linje til uren hud hos voksne kvinder, da undersøgelser viser, at over 40 procent af kvinder mellem 25 og 40 år døjer med det. I Cleanance women-serien finder du både rens samt dag- og natcreme, som tackler urenheder, grove porer og begyndende linjer og pigmentpletter.

AVÈNE
Cleanance women night
200 kr.

645430_9PL11_9302_001_100_0000_Light
4 / 7

Red velvet

Da Guccis nye og limited-edition læbefarver skulle designes, var inspirationen velour. Derfor er de tre læbestifter beklædt med en glimtende overflade, som giver læberne velourlignende shine, når du maler dem enten postkasserøde, mørkt vinrøde eller hidsigt pink.

GUCCI BEAUTY hos Net-a-porter.com
Limited edition rouge à lèvres lunaison i agatha orange
350 kr.

COS_2101_FP_ECOGLAM_MEDIUM_03
5 / 7

Bæredygtig børste

Opgradér de daglige børstetag med danske Fan Palms nye kollektion af smukke hårbørster, blandt andet børsten Eco glam. Den giver smukt hår ved hjælp af nylon- og vildsvinehår og er lavet i bionedbrydeligt materiale, da selve håndtaget er lavet af majsstivelse.

FAN PALM
Eco glam hairbrush i medium
449 kr.

COS_2101_dew_balm_pile2_grande
6 / 7

Ren succes

Et nyt makeupmærke, Saie, er blevet ekstremt populært i USA med fans som Gwyneth Paltrow, da amerikanerne, ligesom danske forbrugere, i højere grad efterspørger naturlige ingredienser og indholdsfortegnelser, som er til at forstå. Det tilbyder Saie med deres første makeupkollektion, hvor du for eksempel finder buttede highlighter-tuber, som giver kindbenene glød med indhold af solsikkekerneolie og lægestokrose.

SAIE hos Cultbeauty.co.uk
Dew balm
pr. styk ca. 130 kr.

COS_2101_curling-gel
7 / 7

Til krøllerne

Slip krøllerne fri med det nye danske onlineunivers Curly Girl Approved. Det er grundlagt af Iman Aharrar, hvis krøllede hår var blevet tyndslidt af i årevis at blive varmebehandlet og glattet. Hun er derfor på en mission om at få sundere hår ved at finde metoder og fugtende produkter, der får krøllerne i topform. De danske butikker bugner ikke ligefrem med produkter til naturligt krøllet hår, og Iman har derfor taget sagen i egen hånd. Det har ført til Curlygirlapproved.dk, hvor du finder gode råd samt Imans eget mærke Curl Girl og andre håndplukkede og krøllegodkendte hårprodukter.

CURL GIRL hos Curlygirlapproved.dk
Curling gel
79 kr.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev