Chefredaktøren anbefaler: Marathon biograffilmen du ikke må gå glip af

Har du nogensinde været i biografen i 280 minutter – for at se én film, that is. Costumes chefredaktør havde ikke prøvet det før – men det viste sig sagtens at kunne lade sig gøre. Specielt når filmen er spækket med smukke billeder og intens stemning som storværket Den Milde Smerte viste sig at være.

Det her er ikke en filmanmeldelse – men det er en klar anbefaling: Brug 4 timer og 40 minutter af dit liv på at opleve den ret vilde film Den Milde Smerte, der lige nu vises på udvalgte tidspunkter i det charmerende Posthus Teater i København.
Kompetente anmeldere fra kulturmedier (og mange af mine med-biografgængere) er yderst begejstrede for oplevelsen – og jeg forstår dem godt. De fleste scener i filmen (eller faktisk bare dem alle) kunne blive til en gennemført smuk billedbog eller til filmplakater. Skuespillerne er fremragende og filmen efterlader i mit tilfælde (mindst) dobbelt så mange minutters stof til eftertanke.

Rammen for handlingen er baseret på den verdenskendte danske forfatter Thorkild Hansen's forfatterskab (1927-1989) – og især hans år og kærligheds-gerninger i Paris virker yderst relevante også i dag.

Billetter koster 200 kr.

Håndplukket til dig